İmplant diş tedavisi tercih etmek istiyor ve bu konuda bütün soru işaretlerini gidermeyi mi arzu ediyorsunuz? O halde yapmanız gereken oldukça basit! Alia Dent ile implant diş tedavileri konusunda profesyonel destek alabilirsiniz. Bu sayede hem daha sağlıklı dişlere sahip olabilecek hem de sorunsuz bir diş tedavi süreci geçirebileceksiniz.

Diş tedavileri her bireyin en çok titizlendiği konulardan bir tanesidir. Bu yönüyle dişlerin sağlıklı olması ve diş sorunlarının ortadan kaldırılması adına ideal bir diş sağlığına ihtiyaç vardır. Bu durumda da yaş aralığını titizlikle tercih etmeniz gerekir. Ağız ve Diş Sağlığı uygulamaları dikkate alındığında en önemli konu yaştır. Genellikle 18 yaşın beklenmesi gerektiği düşünülse de bu konuda net bir kural yoktur.

İmplant diş tedavisi için net bir yaş aralığı yoktur. Bu tedavide önemli olan kemik ve çene gelişiminin tamamlanmasıdır. Ancak yaygın uygulamalar dikkate alındığında kadınlarda 15-16 erkeklerde ise 17-18 yaş aralığı implant tedavileri için idealdir.

İmplant Diş Tedavisi Kimler için Uygun Değildir?

Diş tedavisi tercihinde bulunmak istiyorsanız ağız ve diş sağlığınızın buna uyması her şeyden önemlidir. Çünkü diş sağlığınız buna uygun değilse sağlıklı bir implant uygulama sürecinden söz edilemez. Alia Dent uzmanları tarafından gerçekleştirilecek olan ön kontrollerde sağlığınızın implant için uygun olup olmadığına karar verilecektir. Ağız ve çene sağlığınızda bir sorun yoksa ve implanta engel bir sağlık sorununuz bulunmuyorsa dişlerinizle ilgili tedavilere başvurabilirsiniz.

İmplant Tedavisi Uzun Ömürlü müdür?

İmplant tedavisi tercih etmek istiyorsanız tercih edeceğiniz bu yöntemin uzun ömürlü olacağını unutmamalısınız. Diş sağlığına önem veren her bireyin implant dişleri uzun yıllar kullanacağı unutulmamalıdır. Bu nedenle de diş tedavisinde implanttan yana tercih kullanmak her birey için önemli avantajlar getirecektir.

Alia Dent olarak diş sağlığınıza uygun çözümler sunuyoruz. Üstelik dişlerinizle alakalı bütün soru işaretlerinize de cevap veriyoruz. Siz de diş implantı yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Üstelik diş implantı ile alakalı diğer soru işaretleriniz için de kaliteli bir tercihte bulunabileceğinizi unutmamalısınız.