İnsanın yaşayabileceği en güzel duyguların başında aşk gelir. Aşık olan kişi bir an önce sevdiğine kavuşmak için sabırsızlanır, bunun için elinden geleni yapar. Son çare olarak aşk büyüsü yaptırmak istemek son derece doğal ve insani bir durumdur.

Aşkına karşılık alamayan, sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan veya eşiyle arası bozulan kişiler aşk büyüsü yaptırabilirler. Aşk büyüsü de diğer tüm büyüler gibi işin ehli medyum hocalar tarafından yapıldığı taktirde etkili sonuç sağlamaktadırlar. Ehil olmayan kişilerin yaptığı büyüler veya kişilerin kulaktan dolma, basit yöntemlerle yapmaya çalıştığı büyüler geri dönülmesi zor veya imkansız sonuçlara sebep olabilmektedir. Bu nedenle kabiliyetine ve tecrübesine güvenilen medyum hocalardan yardım almak gerekmektedir.

Medyum Amir Ahmed yılların bilgi birikimi ve tecrübesiyle en etkili aşk büyülerini yapabilen kıymetli bir hocadır. Kendisine başvuran, zor durumdaki kişilere en doğru materyaller ve ritüellerle mutlu sonuç veren üstün yetenekli bir hocadır. Aşk büyüsü için çok etkili tılsımlar, muskalar yapabilmesi sayesinde birçok kişinin mutlu bir yuvaya kavuşmasını sağlamıştır.

Medyum Amir Ahmed aynı zamanda başkası tarafından yapılmış olan aşk büyüsünü de bozabilmektedir. Mistik yetenekleri ve havas ilmiyle bozulan yuvaları kurtarmaya, sevenleri kavuşturmaya hizmet eder.