12–13 Mart tarihlerinde Manisa’da düzenlenen Okul Sporları Puanlı Atletizm Genç A yarışmalarında, Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi atletizm takımları önemli dereceler elde etti. Genç kız takımı Manisa İl 2.’si, genç erkek takımı ise Manisa İl 3.’sü olarak okulun gurur kaynağı oldu.

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Fatih Tunç, atletizm çalışmalarının 2010 yılında ferdi olarak başladığını ve yıllar içinde takım katılımına dönüştüğünü söyledi. Tunç, bu yıl da önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, “İki branşta **Manisa Spor Lisesi’ni geçerek kızlarda disk atmada ve erkeklerde cirit atmada il birincisi olduk. Takım halinde kızlarda il ikinciliğini, erkeklerde ise il üçüncülüğünü elde ettik” dedi.

Başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Tunç, öğrencilerini gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederken, okul müdürü ve idareye, ulaşım desteği sağlayan Akhisar Belediyesi ve Belediye Başkanı Ekrem Kayserili’ye, forma sponsorları Komagene Çiğköfte Müzeyyen – Murat Akçelik ailesi, Hatice Aymaz ve manevi desteklerinden dolayı eski takım kaptanı Cansu Erdem’e teşekkür etti.

Başarılı atletler için okulda düzenlenen törende, kız ve erkek takımları kupalarını Okul Müdür Başyardımcısı Meltem Mutlu’nun elinden aldı. Tören, öğrencilerin coşkulu tezahüratları ve alkışları eşliğinde gerçekleşti.

Dereceye Giren Kızlar:

  • 100 M: İl 3. Gül Sinemis Toksoy

  • 400 M: İl 3. Nisanur Eroğlu

  • 1500 M: İl 2. Akile Cansu Akıncı

  • 100 M Engel: İl 3. Defne Görer

  • 3 Adım Atlama: İl 3. Arjin Asmin Atabay

    Akhisar 45 FSK Evinde Güzeltepe FSK’yı Tek Golle Geçti
    Akhisar 45 FSK Evinde Güzeltepe FSK’yı Tek Golle Geçti
    İçeriği Görüntüle
  • Disk Atma: İl 1. Deniz Avcı

  • Çekiç Atma: İl 2. Akile Cansu Akıncı

  • 200 M: İl 4. Nisanur Eroğlu

  • 800 M: İl 3. Bade Sağsöz

  • Uzun Atlama: İl 3. Esma İnci Alas

  • Gülle Atma: İl 2. Deniz Avcı

  • Cirit Atma: İl 2. Kayra Su Helvacıoğlu

  • 3000 M Yürüyüş: İl 3. Rana Eser

  • İsveç Bayrak Yarışı: İl 2. Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi Takımı

Dereceye Giren Erkekler:

  • 110 M Engel: İl 4. Ferhat Günaydın

  • 400 M Engel: İl 3. Mehmet Efe Aktaş

  • Sırıkla Atlama: İl 2. Hüsnü Mert Koyunlu

  • 3 Adım Atlama: İl 3. Egehan Bulunur

  • Cirit Atma: İl 1. Muammer Ege Sungur

  • Gülle Atma: İl 3. Hüsnü Mert Koyunlu

  • Disk Atma: İl 2. Ferhat Günaydın

  • 3000 M Yürüyüş: İl 2. Ruhi Efe Kuralı

  • İsveç Bayrak Yarışı: İl 3. Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi Takımı