CMC-CAT Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan ve ekibi İS-SE Kuaför salonu işletmecisi Selda-İsmail Karaca ve Ödüllü Erkek Berberi Ferdi Deren, Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği ikinci CMC-CAT Güzellik, Saç Bakım, Saç Kesimi ve Renk Eğitimi seminerine katıldı. 

Seminerde Selda-İsmail Karaca ve Ödüllü Erkek Berberi Ferdi Deren, Teknik temel anlatım ve bire bir uygulamalı bayan saç kesimi, erkek saç kesimi, topuz ve makyaj eğitimi verdiler.  

2 gün süren eğitim seminerinde Selda-İsmail Karaca ve Ödüllü Erkek Berberi Ferdi Deren, katılımcı öğrencilere Mesleki alanda, el becerilerini ve bilgilerini geliştirmeye yeni teknik ve toromo modellerini yüz şekillerine göre teorik ve pratik olarak sundular. 

İki günün sonunda öğrenciler kendi hazırladıkları bayan, erkek saç kesim, topuz ve makyaj dalındaki şovuyla sahnede göz doldurdular. Programın bitiminde okul yöneticileri, öğretmenleri CMC-CAT ekibine teşekkür ettiler.  

CMC-CAT Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan;” Öğrencilerimiz kuaförlük ve berberlik, makyaj alanındaki istekli, meraklı ve canı gönülden gösterdikleri çaba, gelecek yıllar için umutlu olduklarını söyledi.