Akhisarpress.com - Akhisar’da 2011 yılında 1. Nakliye Caddesinde açılan İmir Deri satış mağazası sezon sonunda şok indirimler gerçekleştiriyor.

1994 yılından bu yana deri imalatı yapan İmir Deri aynı zamanda imalatın yanında satış mağazalarıyla da kaliteyi müşterilerinin ayağına getiriyor.

İmir Deri Akhisar Satış Mağazası Yetkilisi Serkan İmir; “İmir Deri 1994 yılında Manisa’nın Kula ilçesinde başladığımız deri imalatına, 1998 yılında Salihli’de sürdürüyoruz. İmalatımızın yanında Manisa’nın farklı ilçelerinde satış mağazalarımızı da açmaya devam ediyoruz. 2011 Akhisar’da 2012 yılında da Soma’da satış mağazalarımızı açtık. Akhisar 1. Nakliye Caddesi Numara 58/B’de hizmet veriyoruz. Deri ceketlerimizi kendimiz imal ediyoruz ve ürünlerimizde yüzde yüz kuzu derisi kullanılmaktadır. Ürünlerimizin hepsi A kalitededir. Deri ceketlerde geri dönüşüm olarak, tamirat, boya, fermuar değişimi ve parça değişimleri firmamız tarafından yapılmaktadır. Diğer yandan satış mağazalarımızda kot pantolon ve deri çanta gibi ürünler de bulunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özel siparişler alarak ürünler tasarlıyoruz. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimiz Akhisar mağazamızın telefonundan 0543 430 9190 bize ulaşabilirler.” dedi.