Akhisarpress.com - Akhisar’da KOSGEB desteği ile Akhisar Soğutma’yı faaliyete geçiren işletmeci Özgür Tevi Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akhisar’da 2 Ocak 2013’te Akhisar Soğutma’yı Sanayi Sitesi 23 Blok 17 numarada hizmete açan işletmeci Özgür Tevi, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’e işyeri açılışında kendini yalnız bırakmadığı için makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Akhisar’da 25 bin 500 TL KOSGEB desteği ile Akhisar Soğutma işyerini açtığını ifade eden işletmeci Özgür Tevi, KOSGEB desteği alacakların tecrübelerinin olduğu meslekler seçmelerinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

KOSGEB desteğinin işyeri açmak isteyen ve sermayesi olmayanlar için bir nimet olduğunu belirten Tevi; “Akhisar’da kendi işyerimi KOSGEB desteği ile açtım. Hibe olarak ilk etapta 25 bin 500 lira destek aldık. İstenirse 70 bin TL de 2 yıl ödemesiz kredi de veriliyor. KOSGEB desteği almayı düşünenlerin öncelikle kendi tecrübelerinin olduğu mesleklerde değerlendirmeler yapmalarını tavsiye ederim. Diğer yandan çevrede gerekli sektörlere yatırım yapmaları başarılı olmalarını sağlar diye düşünüyorum.” diye konuştu.