Yoğun siyasi gündemin ardından "Engin Akyüz ile konuşuYORUM", taraftarlara mikrofon verdi. Akhisarspor Taraftarları Derneğinin konuk olduğu program Manisa Medya TV'de canlı olarak yayınlandı.

Dernek Başkanı Nihat Uz, Başkan Yardımcıları Turan Gül ve Selahattin Garip, derneklerinin kuruluşu ve amaçları hakkında kamuoyuna bilgiler vererek, gündeme göre haftada bir ya da ayda iki kez toplandıklarını ve üyelerinin sadece erkeklerden değil, bayan üyelerinin de mevcut olduğunu söylediler.

Dernek olarak faaliyetlerini kısaca anlatan Başkan Nihat Uz; Akhisar Belediyesporun kuruluşundan bugüne bir Nostalji albümü çıkardıklarını ve bu albümü Türkiye'deki spor yazarlarının bir çoğuna gönderdiklerini, böylece Akhisarsporun tarihini de tanıttıklarını anlattı. Sosyal bir dernek olduklarını, kamu yararına işler yaparak Akhisar'a hizmet ettiklerini, 1921 yılında Akhisar'ın ilk şehidi olan Puluların İsmail Efendinin yattığı yeri bulduklarını ve buraya önümüzdeki günlerde mermerden mezar yaparak tüm Akhisar halkını davet edeceklerini ve ilk şehidimiz için bir tören düzenleyeceklerini söyleyerek sosyal işlere de imza attıklarını ifade etti.

Masterlar takımına da sahip olduklarını ve bu takımın kaptanlığını yaptığını söyleyen Başkan Yardımcısı Turan Gül; masterlar ligi hakkında bilgiler vererek, gittikleri her yere eşleriyle birlikte gittiklerini ve böylece maçlardaki küfürü engellediklerini söyledi.

Bilinçli bir taraftar nasıl olmalıdır sorusuna cevap veren diğer Başkan Yardımcısı Sebahattin Garip, yeni stadyum ile ilgili de fikirlerini söyleyerek, Akhisar Belediyesporda görev yapmış tüm teknik ekibe teşekkür etti.

Stadyumun Akhisar'da olması için yetkililerin çalışmalarını hızlandırdıklarını, önümüzdeki yıl maçların Akhisar'da oynanacağını, tüm Akhisar'ın bu işten nemalanacağını ve yönetim kurulu olarak önceki yıl maçların mevcut şehir stadyumunda oynanması için 11 bin imza topladıklarını fakat şehir stadyumunun tadil edilmediğini, kendilerinin de toplanan bu 11 bin imza sahibine saygılarından dolayı sadece yönetim kurulu olarak maçlara gitmediklerini ancak önümüzdeki sezon yeni yapılan Spor Toto Stadyumunda kale arkasındaki yerlerini alacaklarını ve Akhisar Belediyesporu her zamanki gibi destekleyeceklerini söylediler.

"Sporun dostluk, barış ve kardeşlik" olduğunu her fırsatta ve her platformda söylediklerini, ana felsefelerini bunu anlatmak olduğunu söyleyen Akhisarspor Taraftarları Derneği Yetkilileri "Eleştiri, sabır ve istikrar"ın da başarıyı getireceğine inandıklarını söylediler.