Akhisar'ın ilk dergisi Keyfi Sefa yenilemeye devam ettiği yüzü, değişen konukları ve birbirinden farklı içeriklerle dolu olan 2016 yılının ilk sayısını okuyucuları ile buluşturdu. 

17. sayısı ile satış noktalarında yerini alan Keyfi Sefa Dergisinin 2016 yılının ilk sayısında kapak konusu olarak bizi en iyi şekilde temsil eden “O Ses Türkiye” yarışmacılarından İlker Arslan yer aldı. Bir yandan Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara’da da dağıtılarak bölgeselleşmeye başlayan Keyfi Sefa Dergisi, MişMiş Kuruyemiş, (İstasyon Altı Pazar Pazarı Karşı Köşesi), Bilgi Kırtasiye, (Tahir Ün Caddesi Ambar Yanı), Hayal Kafe, (Sevgi Yolu), Ferdi Deren Kuaför Salonunda ve Piramit Dondurmadan temin edilmeye devam ediyor.

Keyfi Sefa Dergisinin içeriği ilk olarak 301 Soma adını verdiği kanosuyla “Kürek Kürek Türkiye” diyerek maden şehitleri ve ailelerinin unutulmaması ve farkındalık oluşturulması adına yola çıkan Veli Buğaç Yalaza’yı göreceksiniz. Berber Koltuğu Sohbetlerinde ise Ferdi Deren’in bu sayıda yer alan konuğu, “Stadyum ve spor artı" adlı programlarıyla tanınan ve büyük beğeni toplayan Erdoğan Arıkan yer aldı. Akhisar Belediyesi sanat atölyesinin ahşap boyama ve hediyelik eşya kursu sergilerinden izlenimleri ise Selma Tunç ve Murat Dalca eşliğinde okuyacaksınız. 

Hayvansız eğlendirebilen bir sirkin sahne sanatlarında yükselen yüzü Türkiye Sirki’nin Akhisar’da başladığı yolculuğu Ulaş ve Melike Cankurt çiftinin perspektifiyle kaleme alınmış. Yamaç paraşütçüsü ve aynı zamanda eğitmeni olan Mehmet Bolat’ın gökyüzüyle olan arkadaşlığına tanık olacağınız keyifli röportajı da sizlerle. Motosiklet tutkunlarının özleştik çağrısı içinde gerçekleştirdiği 2015 yılının son motorcu buluşmasından izlenimler küçük röportajlar eşliğinde size sunuluyor. 360 Tv’nin “Lokman Bizim Şehirde” programı ile Akhisar’a uğrayan Lokman Dağ’ın  gelenekselleşmiş lezzetlere dair röportajı da okuyucuları için kaleme alınmış. Keyfi Sefa Dergisi’nin yeni sponsorlu sayfası Mobil Keyf Kafe ‘nin ilk konuğu olarak sosyal medyada da paylaştığı başarılı fotoğraflarla tanınan genç ve yetenekli fotoğraf sanatçısı Hasan Fırat Karahoca “Objektifin Ardında Bir İz” başlığıyla yer almış. 

Bu sayıda , Pınar Güney’le Şehir Gazinosu Aile Çay Bahçesi Sohbetlerinin konuğu Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş oldu. Kapak röportajı olarak da “O Ses Türkiye” yarışmasında bizi başarıyla temsil eden İlker Arslan yer aldı. Son olarak da medya anlamında çok yönlü birikimi olan ve son zamanlarda dikkat çeken Manisa Medya Tv’de “Gönülden Düşenler” programının sunuculuğunu üstlenen Hakan Demirin röportajında mesleğinin mutfak kısmı ve deneyimlerine değinilmiş.