Haber Merkezi

 

Akhisar Merkez Eczanesi Eczacı Teknisyeni olarak çalışan Havva Erdoğan ile Akhisar Doğan Zeytinleri İşletmecisi Yalçın Doğan’ın oğlu Onur Doğan, bir gün önce Cumhuriyet mahallesi 263/2 sokakta yapılan kına gecesi eğlencesinden sonra, Gülbeyaz-ı Ziyafet Düğün Salonunda (Eski Ticaret Borsası Düğün Salonu) görkemli bir düğün töreniyle ile evlendiler.


            Genç çiftler Havva-Onur Doğan’ın düğününe gelen davetli ve misafirleri, gecenin en mutlu dünürleri Zülkade-Yalçın Doğan ile Gülsüm-Selahattin Erdoğan kapıda karşıladılar.  Akhisar Belediyesi Nikâh Memuru Pelin Ayaz’ın kıydığı nikâh töreninde, Şahitler yakın arkadaşları Arzu-Mehmet Afşin oldu. Gülbeyaz-ı Ziyafet Düğün Salonu tarafından titizlikle hazırlanan pastayı Havva-Onur Doğan çifti keserek bir birlerine ikram ettiler.


            Düğene katılan Akhisar Kültür ve Sanat Derneği başkanı Emekli Öğretmen Nevin Dağlı Gençleri tebrik etti, onuncu yıl marşı eşliğinde genç çiftlere Atatürk Posterli Türk Bayrağı ve Atatürk Posterli duvar saati hediye etti.


            Gece geç saatlere kadar devam eden düğünden sonra genç çiftler Havva-Onur Doğan balayı geçirmek üzere Kuşadası’na gittiler.