Akhisar Belediyespor'da tüm futbolcuları temsilen Ahmet Cebe ve Bruno Mezenga ve Tercümen Özgür Naç cuma günleri saat 20:00'de Manisa Medya TV'de yayınlanan "Engin Akyüz ile konuşuYORUM"un canlı yayın konuğu oldular. Programda, Akhisar, Akhisarspor ve Türk futbolu konuşuldu.

Brezilya futbolu ile Türk futbolunu mukayese eden Bruno Mezenga, Brezilya'nın geniş alanda birebir oynadığını, Avrupa ve Türkiye'nin ise futbolu kısa mesafede oynadığını, Türkiye süper liginin zor bir olduğunu çünkü  herkesin herkesi yenebildiğini, Akhisar Belediyespor'un çok iyi bir aile olduğunu, arkadaşlık, kardeşlik, saygı ve sevginin kulüp içerisinde hakim olduğunu anlattı.

Futbol hayatına Almanya'da başlayan Ahmet Cebe ise Alman futbolunun çok disiplinli olduğunu yavaş yavaş Türk futboluna da bu disiplinin yansıdığını belirterek, Akhisar Belediyespor'u tercih etmesinin hayatındaki en doğru kararlardan birisi olduğunu, Akhisar insanının çok sıcak kanlı olduğunu ve Akhisar'ı çok sevdiğini anlattı.

Teknik Direktör Cihat Arslan'ın soyunma odasında kendilerini nasıl motive ettiğini anlatan futbolcular, yenik duruma düştüklerinde devre arasındaki motivasyonun nasıl sağlanmaya çalıştığını da anlattılar.

Ahmet Cebe, Rize'deki süper lige yükseldikleri şampiyonluk maçını, Bruno Mezenga ise geçen sezon Fenerbahçe'ye attığı 2 golü unutamadığını kaydetti.

Programın yapımcısı ve sunucusu Engin Akyüz'de Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'e, yönetime, Teknik Direktör Cihat Arslan ve ekibine, sağlıkçısından, malzemecisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca muhteşem Akhisarspor taraftarlarına da iyi ve kötü günde takımlarını destekledikleri için teşekkür ederek; Akhisar şehrine özgü geliştirilen "Bizde bilirdik İstanbul takımı tutmayı, kendimize yakıştıramadık doğduğumuz şehri satmayı" sloganı ile programa veda etti. Bruno'nun Engin Akyüz ile konuşuYORUM cümlesini Türkçe söylemesi programı ayrıca renklendirdi.