Akhisarlı futbolseverlerin yakından tanıdığı Çetin Üren’in (Sarı Çetin)oğlu  9 ayrı takımda futbol oynayan oğlu Lütfü Berk  Üren, Beden  Eğitimi Öğretmeni, basketbolcu  Sinem  Kafalı ile imzaları atarak nikahlandılar. Belediye Meclis salonunda Corono nedeniyle  seçkin yakın dostlarının katıldığı nikahları kıyılan Lütfü Berk Üren, Sinem Kafalı Üren  çiftinin önümüzdeki  2021 yılı ilk aylarında düğün töreni yapılacak.

Akhisarspor, Kayalıoğluspor, Altay, Manisaspor ve Menemenspor da futbol oynayan  Çetin Üren ile Gülşen Üren  çiftinin  oğulları  Lütfü Berk Üren  Akhisarspor, Beşiktaş Altyapısı, Kartalspor, Bergamaspor,  Kütahyaspor, Ispartaspor, Kırıkkalespor, Bartınspor ve son olarak ta Manisa  Yunus Emre futbol takımında oynuyor.

Önümüzdeki dönem Beden Eğitimi Öğretmenliği diplomasını alacak olan Lütfü Berk Üren, Sinem Kafalı Üren çiftinin  nikahlarını Akhisar Belediye Nikah Memuru Taner Üzümcü kıyarken,  genç Çiftinin  nikah şahitliklerini  sporcu arkadaşları  Bahar, Çağrı Alpaslan  çifti yaptı. (HALDUN AKYÜZ)