Akhisarpress.com - Akhisar eski İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın eşi, Hebile Turhan’ın başlattığı Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan demiray’ın eşi Yasemin Demiray’ın organize ettiği görevli polis eşleri birlik ve beraberlik çayında bir araya geldiler. Çok sayıda polis eşinin de katıldığı organizasyonda elde edilecek gelirin burs amaçlı kullanılacağı belirtildi.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanında, düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’nin eşi Ayşegül Çetin, Akhisar kaymakamı Kaan Peker’in eşi Funda Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın Nergis Hızlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Yasemin Demiray’ın yaptığı açılış konuşmasında, ‘‘Daha önce de çay partisi düzenledik, amacımız polis vatandaş ilişkilerini en üst seviyede tutmaktır. Çay partisi düzenlemekteki amacımız, son derece stresli bir ortamda görev yapan polis arkadaşlarımızın güzide eşlerini, kadın polis arkadaşlarımızı ve görev yaptığımız ilçedeki kadınlarımızı aynı çatı altında bir araya getirerek eğlendirmek ve stres atmalarını sağlamaktı. Etkinliğimize gelerek bizlere destek veren, çay partimize maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca elde edilecek geliri burs için kullanılacağız." dedi.

Eski Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın Eşi Hebile Turhan; yaklaşık 16 aydır aydır Akhisar’ımızda görev yapmaktayım. Biliyorsunuz ki benim eşim Akhisar’da görev yapıyordu eşimin tayininden sonra benim de tayinim çıktı, burada görev yaptığım sürece sizler çok güzel işlere imza attık. Bu güzel organizasyonu devam ettirdiği için Yasemin Hanıma Teşekkür ediyorum dedi.