Akhisar Demokrasi Platformu Bileşenleri 15 tarım işçisinin kazada can verdiği Gölmarmara’nın Hacı Veliler Mahallesinde kazanın olduğu yerde basın açıklaması ve hayatını kaybeden işçiler için anma eylemi düzenlediler. 

Gölmarmara da 15 işçinin hayatlarını kaybettikleri trafik kazasının olduğu yerde anma etkinliği yapan Akhisar Demokrasi Platformu üyeleri vefat edenlerin anısına karanfiller koydular.

Trafik kazasının olduğu yerde anma etkinliği yapan Akhisar Demokrasi Platformuna, Gölmarmara CHP ilçe yönetiminden Veli Alkan ve Gölmarmara Belediye meclis üyesi Şerife Döngel’de katılarak destek verdi. Eyleme Hacıveliler Mahallesinden tarım işçisi kadınlar ve köylüler katıldı. 

Yapılan açıklamada; Ülkemizde olmaması gereken bu tip ölümle sonuçlanan kazaların yaşandığı ifade edilip tüm sorumlular göreve davet edildi. Ayrıca Hacıveliler muhtarı tarafından yapılan açıklamada sürekli kazaların olduğu bu yolun en kısa zamanda tamamlanması gerektiğini vurgulandı. Anma ve eylem açılan pankartın karayolundan seyahat edenlerin görmesi amacı ile olay yerine asılarak sona erdi.