Akhisarpress.com


Akhisar Ülkü Ocakları Ramazan Bayramı nedeni ile, bayram namazının ardından Akhisar Şehtlğini ziyaret etti. Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gencer ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Şehitlerin mezarına karanfil konularak dualar edildi.  

 

 Gerçekleştirilen programa Eski Ocak Yöneticileri ve Yeni Yönetim katıldı. Programda Ocak Yöneticileri Şehitlerin Kabirlerinde Kuran-ı Kerim okuttu

 

Şehitlerin Bizler için en yüce değerlerden biri olduğunu ifade eden Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı  Mustafa "Başta Yüce Türk Milletinin ve Bütün İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederim. Ülkemizin son dönemler içinde bulunduğu durum üzücü ve endişe verici bir hal aldığı açıkça göz önündedir. Gerek ekonomik gerek iç ve dış ilişkiler gerekse özellikle terör ve birden patlaklık veren Suriye meselesi, tüm kamuoyu tarafından endişeyle izlenmektedir. Ülkemizi ekonomik ve manevi yönden en çok rahatsız eden sorun ise terör meselesidir. Mevcut iktidar terörü yok edecek önlemler almak yerine terörü daha da cesaretlendirecektir. ne gerekiyorsa onu yapmaktadır. Şehide "kelle "terörist başına "sayın " diyen bir zihniyetten terörü yok etmesini beklemekte zaten büyük bir yanılgı olur. Bin yılı aşkın bir süredir bu topraklarda var olan Müslüman Türk Milleti bu süreçte çok büyük bedeller ödemiş ve hala ödemektedir ve bilinsin ki Vatan içinde hala bedeller ödemeye her zaman hazırdır. İşte bu sebeptendir ki geleneksel hale getirdiğimiz Şehitlerimizle Bayramlaşmayı gerçekleştirmek için buradayız. Ailelerimiz ve Sevdiklerimizden önce bu Vatan için canını veren Aziz Şehitlerimizle ilk bayramlaşmayı gerçekleştiriyoruz. Buradan tüm Şehit Ailelerinin Mübarek Ramazan bayramını kutlar Aziz Şehitlerimizde Ruhlarının Şad Mekânlarının Cennet olması dileğiyle Tüm Milletimizin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim." Dedi.