1970 yılında ilk sulama kooperatifini doğup büyüdüğü Akhisar’ın Beyoba  beldesinde kuran,  1994 yılında Manisa  Bölge birliğini kuran ve hala  başkanlığını sürdüren, 2001 yılından itibaren 2500 sulama kooperatifi, 27 bölge birliğinin tepe kuruluşu olan  Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği başkanlığını yürüten  Halis Uysal, Beyoba beldesinin  komşusu Olan Sazoba  Sulama  Kooperatifi yönetim kurulunda 25 yıldır görev yapan, 2 dönemdir de başkanlığını yapan  Ali Özgen’e onur plaketi ve şilt verdi.

Sazoba Sulama Kooperatifinin Genel Kuruluna  katılan ve divan başkanlığı yapan  Genel Başkan Halis Uysal,  Ali Özgen’in başarılı bir şekilde  yönetim kurulu üyeliği ve  başkanlık yaptığını belirterek, “Beyoba’nın  ve Sazoba’nın çok verimli toprakları olmasına rağmen  buradaki çiftçilerimiz ürünlerinin   karşılığını  bir türlü alamıyorlar. Biz kooperatif yöneticilerine  çok önemli görevler düşüyor. Ali Özgen görevini en iyi şekilde  yaptı. Kendi özel işleri ve Akhisar Belediye Meclis üyeliği yaptığı için  şimdi  görevi  yine Sazoba’da  yaşayan çiftçilerimizden  Celalettin Edremit, Hasan Muçan, İsmail Avcı,Halim Işık ve Müjdat Öcal göreve talip oldular. Onlarında görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum.” Dedi.

200 üyesi olan Sazoba Sulama Kooperatifi  Genel kurulu sonunda  yapılan  seçimlerde  Celalettin Edremit, Hasan Muçam, İsmail Avcı, Halim Işık  ve Müjdat  Öcal oybirliği ile yeni yönetim kuruluna  seçildiler. Yönetim kurulu yaptığı ilk toplantıda  başkanlığa  Celalettin  Edremit seçildi.