Akhisarpress.com - Akhisar’da 4 Mayıs’ta yapılacak olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi çalışmalar devam ediyor. Seçimler öncesi adaylığını açıklayan 3 başkan adayından birisi olan Erol Boşnak ve ekibi, Cumhuriyet Halk Partisini (CHP) ziyaret etti.

Erol Boşnak, burada gerçekleştirdiği ziyarette Ticaret ve Sanayi Odasına yeni nitelikler kazandırmak istedikleri için bu yola girdiklerini ve bu işi daha iyi yapabileceklerine inandıklarını belirtti.

Akhisar’ın en büyük sivil toplum kuruluşunun seçim sürecinin çekişmeli geçtiğini ifade eden Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu; “4 Mayıs 2013 tarihinde Akhisarımızın en büyük, sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının seçimi var. Basından takip ettiğimiz kadarıyla 3 tane başkan adayı bu zorlu yarışa girmiş. Bu tür işlere girmek ve ekip oluşturmak kolay değil, sizleri bu medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyoruz. 1500 tane üyesi olan bir oda, 10 tane meslek grubu ve 26 tane meclis üyesi seçilecek. Biz bu seçimin Akhisar’ımız için hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

4 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin demokratik bir yarış olduğuna vurgu yapan ATSO başkan adayı Erol Boşnak; “Bu demokratik bir yarış, demokratik bir mücadele, herkes aday olma serbestliğine sahiptir. Ticaret ve Sanayi Odalarının Türkiye’deki en demokratik seçim mekanizmalarından birisi olduğuna inanıyorum. Bizim seçmen listelerimiz internet sayfamızda tüm üyelerimize açıktır, herkes oradan izleyebilir. Seçimlerimiz seçim kurullarının nezaretinde sabah 9.00’da başlayıp, akşam 17.00’ye kadar süren, gizli oy açık sayım kuralına göre yapılır.

Amacımız Akhisar’a Hizmet Etmek

Biz her ne kadar kendimizi yönetim kurulu başkanlığına adayız diye ifade etsek de, aynı zamanda Akhisar’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasının meclisini yönetmek üzere meclisine ve oradan çıkacak olan yönetim kuruluna adayız. Burada esas iş her meslek grubundan meclise girebilmektir. Bizim ekibimizde her türlü siyasi düşüncede olan arkadaşlarımız var. Bu açıdan içimiz rahat, amacımız kimseyle kavga etmek değil, amacımız Akhisar’a hizmet etmek, amacımız Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının niteliklerini yükseltmek. Bu yükseltilen niteliklerle üyelerimize hizmet etmek.

Biz kimseyle kavga etme eyleminde değiliz, aday olan arkadaşlarımız var. Önemli olan daha iyi hizmet yapmaktır. Bu arkadaşlarımızın da Akhisar’a olumlu katkıları olduğuna ve bu mücadelenin Akhisar’a olumlu katkıları olacağına inanıyoruz. Seçime girmek bir iddia sahibi olmak demektir. Bizim iddiamız bu işi onlardan daha iyi yapabileceğimiz noktasındadır. Bu konuda gerekli bilgi ve tecrübeye sahibiz. Ekibimiz genç ve dinamik arkadaşlarımızdan oluşuyor” dedi.

ATSO olarak Akhisar’da Üniversitenin yapılmasında bütün imkanları kullanacaklarını ifade eden Boşnak, Ticaret ve Sanayi Odasının bu konuda ne yapması gerekiyorsa tüm imkanların seferber edileceğini de söyledi.