Manisa Medya TV'de her çarşamba canlı olarak yayınlanan Engin Akyüz ile konuşuYORUM'un bu haftaki konukları Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ve Asbaşkan Harun Eryüksel oldu.

Yeterince tecrübeye sahip bir Teknik Direktör olduğunu ve Akhisar'ın 10. çalıştıracağı kulüp olduğundan bahseden Arslan kendine güvenmese böyle bir görevi kabul etmeyeceğini, yönetim ile uyum içerisinde çalıştıklarını, 44-45 puan ile ligi ilk 10 içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini beyan etti.

Asbaşkan Harun Eryüksel'de takımın mali değerinin 40 milyon TL olduğunu, 957 ilçe içerisinde tek ilçe takımı olmaktan gurur duyduklarını belirterek, stat konusunda taraftarın sitem etmekte haklı olduğunu ancak müteahhit firma ile anlaşmanın devam etttiğini ve kulübün direk olarak bir sorumluluğu olmadığını belirtti. Program yapımcısı ve sunucusu Engin Akyüz'ün stat inşaatının ne durumda olduğunun kamuoyu ile paylaşılması için basın toplantısı yapılması fikrine iştirak eden Asbaşkan Harun Eryüksel, taraftarın birlik beraberlik içersinde olması gerektiğini vurgulayarak, stadın en kısa zamanda kullanılabilir hale getirilmesi için çaba göstereceklerini söyledi.