Haber Merkezi

Güreş Federasyonu seçimlerinde Hamza Yerlikaya'nın listesinde bulunan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak yeni yönetim yer aldı.

1923 yılında kurulan Güreş Federasyonunun yeni Başkanı seçilen Hamza Yerlikaya 237 delegenin katıldığı 3. Olagan Genel Kurulda 199 oy kullanıldı 21 geçersiz 6 oyun boş çıktığı sandıktan 172 oy alan Yerlikaya yeni başkan seçildi.

Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak "Akhisar Belediyespor Güreş takımımız son yıllarda büyük atılım gerçekleştirdi. İlk olarak başarıyı hedef alan bir teknik heyetin kurulmasıyla başarılar ardı ardına geldi ve en sonunda milli takıma güreşçi yetiştirdik ve yetiştirmeye de devam ediyoruz. Bu maksatla yeni yapılan Güreş Federasyonu seçimlerinde bizi listesinde görmek isteyen Hamza Yerlikaya'nın teklifine sıcak baktık. Yapılan seçimde yeni yönetim ile birlikte bizde görev alacağız. Akhisar'ımız için hayırlısı olsun" dedi.

Yeni Başkan Hamza Yerlikaya'nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu: Başkan Hamza Yerlikaya

Asil Üyeler:Ali İhsan Ölmez, Hamdi Topçu, Yüksel Seçkin Saruhan, Osman Develioğlu, Ünsal Sertoğlu, Metin Kilci, Nail Erdoğan, Haydar Kemal Kurt, Latif Çakmak, Ali İhsan Kabakcı, Mehmet Genç, Ali Rıza Koç, Hüseyin Sözlü, Mehmet Genç

Denetleme Kurulu Asil: elahattin Uyan, Zeki Gül

Disiplin Kurulu Asil: Bülent Çicekci, Ethem Acar, Üzeyir Özdemir, Muhammet Numan Ergin, Fatih Aslan