Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, c anlı b ahis oyna, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Akselendi Mahallesinde 4 bin metrekare çift kat sathi kaplama ve 5 bin 500 metrekare sıcak asfalt ile 2 bin metrekareden fazla alanda yapılan parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu daha sonra Süleymanlı Mahallesinde 15 bin metrekare üzerinde yapılan parke taş çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Besim Dutlulu yaptığı açıklamada, “Uzun dönemler hizmet alamayan Akselendi mahallemizde sıcak ve soğuk asfalt, parke taş ve arazi yolu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Akselendi Mahallemizde yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek bölge halkımızın taleplerini dinledik. Tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

15 bin m2’nin üzerinde parke taş çalışması yaptığımız Süleymanlı Mahallemizi ziyaret ederek hem çalışmalarımızı yerinde inceledik hem de bölge halkımızla fikir alışverişinde bulunduk. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.