Akhisarspor Taraftarları Derneği 2012 yılında başlattığı ve geleneksel hale getirdiği Akhisarspor’a hizmet etmiş, rahmetli eski futbolcular ve değişik branşlardaki sporcular, başkanlar, yöneticiler, taraftarlar ve üyeler adına yatsı namazından sonra Şeyh-İsa Camisinde mevlit okuttu.

Akhisar Şeyh-İsa Cami İmam Hatibi Bayram Uçak, Yeni Gülruh Camii Müezzini Eşref Rumi Tavşancı,  tarafından Mevlid-i Şerif, Kur’anı Kerim süreleri, Salâvat, İlahiler ve kasideler okundu. Okunan Mevlid-i Şerif, Kur’anı Kerim’den sonra Yeşil Akhisar Yemek  fabrikasının titizlikle hazırladığı helva ikramı yapıldı

Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz “Çeçmişler unutulmamalı, vefa gösteren vefaya layık olur. Vefasızlıkta bulunan da vefasızlığa maruz kalır. Bu gece dünden bu güne Akhisarspor’a hizmet etmiş ve ebediyete göçmüş büyüklerimiz ve spora gönül verenler için Mevlid-i Şerif okutarak hayırla yad ettik, dualarımızı ruhlarına hediye eyledik. Allah Kabul etsin inşallah.

 Akhisarspor Taraftarlar Derneğini aktif hale  getirdiğimiz 2012 yılından beri üçüncü mevlid oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu devam edecek.  Mevlid’e katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun. Akhisar Belediyespor adı altında faaliyet gösteren bütün branşlardaki sporcularımıza başarılar diliyoruz. Süper toto Süper Ligde mücadele eden takımımızın bu haftadan itibaren bir çıkış yakalayacağına inanıyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz. Manisa’da deplasmanda yapılacak olan müsabakalarda başarılar diliyoruz” dedi.

 Akhisarspor Taraftarlar derneğinin okutmuş olduğu Mevlid’e Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar,  Akhisar Balıkesirliler Dernek başkanı Mustafa Dağlar, Akhisar Bayburtlular dernek Başkanı Aydan Akkuş, Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, Akhisar Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rıza Bahar, Akhisar Bal-Göç  Derneği başkanı Tunay Gül ve Akhisar Halkı katıldı.