Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin olağan genel kurulu İnönü Mahallesi 154 Sokakta bulunan dernek binasında pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. 

Yeterli çoğunluğun sağlandığı genel kurulda yeni başkan aynı zamanda köpek yarışmalarında Akhisar’ın Milli gururu olan Uğur Leylek seçildi. 

Bir önceki başkan Noyan Bayraktar, “Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne kimin ne görevde olduğunun önemi yok. Biz bu renklere gönül verdik. Bundan sonra da elimizden gelen bütün desteği vereceğiz” dedi.

Yeni başkan seçilen Uğur Leylek; “Bu derneğe üye olmak yönetici olmak veya başkan olmak bunun bir önemi yok aksine sorumluluğu çok. Bize bu sorumluluğu ve bu görevi layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biz Akhisar Galatasaray ailesi olarak diğer tüm taraftar dernek yönetimi üyeleri ve taraftarlarıyla ezeli rakip, ebedi dost olmayı çok değerli görüyoruz. Özellikle uzun yıllar Süper lig'de bulunmuş Akhisarsporumuzu hep destekliyor ve yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz. Akhisar Galatasaray taraftarlar derneği bundan sonraki çalışmalarında farkındalık yaratan yapıcı olan her etkinliğin ve kişinin yanında olmaya çalışacaktır.” Dedi.

Önceki dönem görev yapan 3 yöneticiye ise teşekkür plaketleri takdim edildi.
 


NOYAN BAYRAKTAR(SOLDA) - UĞUR LEYLEK (SAĞDA)