Akhisar’da İstanbul-İzmir Devlet Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre saat 00.30 sıralarında kaza İstanbul – İzmir Devlet Karayolunun 8.kilometresinde (Gökçeahmet Rampası) Manzara Restoran yanında meydana geldi.
İstanbul’dan Akhisar yönüne doğru ilerleyen 16 HB 544 plakalı otomobil ile 34 DZ 5845 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetlerini kaybederek çarpıştı. Kaza sonucu her iki otomobilde bulunan 1’i ağır 3 kişi yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis ve jandarma ekipleri trafiği kontrol altına alırken, trafik bir süre tek şerit olarak devam etti. Kazaya karışan otomobiller çekici ile yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Akhisar'da Yağış Sonrası Kaza: 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı
Akhisar’da İstanbul-İzmir Devlet Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

YORUM EKLE
1
Akhisar'da 19 Mayıs Kutlamalarına Yağmur Engeli
2
Hüsnü Şenlendirici Akhisarlıları Coşturdu
3
Bay-Bayan Eleman Aranıyor
4
Köfteci Ramiz'e Eleman Aranıyor
5
AFEM GSK Dev Gösteriye Hazırlanıyor
6
Akhisar MHP'de İbrahim Uğurlu Tekrar Kazandı
7
Sevgi ve Umut Ütopia Wedding Dedi
8
558. Çağlak Festivali Cirit ve Güreşle Sona Erdi
9
Bahar Turnuvasında Finalistler Belli Oldu
10
Gülçe ve Fatih Görkemli Düğünle Evlendi
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER