İnegöl mobilya modellerini uygun fiyatlarıyla müşterilerine sunan İnegöl Store, müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Yüzlerce model sunarak, aradıklarını kolayca bulmalarını sağlamaktadır. Mobilya seçeneklerini bir arada sunarak kolaylık sağlamaktadır. İnegöl Store mağazasından baştan sona evini döşeyen müşteriler, hizmetlerinden oldukça memnun kalmaktadır. Ürünlerin üretiminde kaliteli malzemeler tercih ederek, kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır. Beyaz, siyah ve gri gibi renklerin yanı sıra turuncu, yeşil, kırmızı, sarı gibi pek çok farklı renkler sunarak da evinizi sıradanlıktan kurtarmaktadır. Sadelikten hoşlanıyorsanız beyaz, gri ve siyah tonları sizi mutlu edecektir. Ancak farklı görünüm seviyorsanız çarpıcı renkler seçerek göz alıcı hale getirebilirsiniz.

İnegöl Store mağazasının müşterileri için sunduğu mobilya takımı seçenekleri şunlardır:

  • Yemek odası takımı
  • Çocuk odası takımı
  • Yatak odası takımı
  • Bebek odası takımı
  • Genç odası takımı
  • Koltuk takımları

Ayrıca bu modellerin dışında şık aksesuarlar ve tamamlayıcı eşyaların da satışını sağlamaktadır. Yeni evlenenler için avantajlı fiyatlarla sunduğu düğün paketleriyle de kullanıcılarını memnun etmektedir. Bu paketlerin içerisinde koltuk takımı, yemek odası takımı ve yatak odası takımı bulunmaktadır. Düğün paketleri içerisinde temel ihtiyaç ürünleri bulundurarak kullanıcılarına yardımcı olan İnegöl Store, müşterilerinin toplu şekilde mobilyalarını alıp ekonomiden ve zamandan tasarruf etmesini sağlamaktadır.

İnegöl Mobilya Modelleri

İnegöl mobilya modelleri ile her zevke uygun tasarlanmış modern ve kaliteli ürünler sunan İnegöl Store, garantili olmaları sayesinde de rahatlıkla kullanım keyfi sunmaktadır. Ürünlerinin çoğu 24 ay garantili olup, müşterilerinin herhangi bir sorun yaşaması durumunda iade ve değişim seçenekleri sunmaktadır. Bu seçeneklerden yararlanmak isteyen müşteriler mağazanın telefon numaralarından ulaşım sağlayıp, adreslerinden iade veya değişim yaptırılmasını istediği ürünün alınmasını sağlayabilirler. Yurt içinde ve yurt dışında her yere hizmet veren İnegöl Store, güvenilir hizmetleriyle müşterilerinin yanında olmaktadır.

Türkiye’de yaşayan müşterilerine ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti sunarken, yurt dışında yaşayan müşterilerine ise cüzi miktarlarda nakliye ücreti almaktadır. Satın almış olduğunuz ürünü anlaşmalı üreticilerin tedarik edip, güzel ve zarar görmeyecek şekilde paketlemektedir. Yola çıkan ürününüzü direkt adresinize kısa sürede teslim etmektedir. Bu hizmetlerini gerçekleştirirken sürekli müşterilerini bilgilendirerek endişelerini ortadan kaldırmaktadır. Taşıma sırasında bir sorun yaşanırsa, sorun kısa sürede halledilerek yola devam edilmektedir.

İnegöl Store sade, spor, retro, country, antika, avangard gibi pek çok tarzda mobiya modellerini müşterilerine sunmaktadır. Modayı yakından takip ederek en güncel modelleriyle hizmet vermektedir. Mağazanın yeni çıkarmış olduğu 2022 sezon mobilya modelleri için web sitelerine göz atabilirsiniz.

Fiyatları

Fiyatları ile müşterilerine yardımcı olan İnegöl Store, avantajlı kampanyalar düzenleyerek de müşterilerini mutlu etmektedir. Piyasanın altında tuttuğu fiyatlarıyla sektörde çalışmalarını sürdürerek öne çıkmaktadır. İnegöl Store 12 aya varan taksit imkânı sunarak da müşterilerine yardımcı olmaktadır. Fiyatları ve sunduğu hizmetler hakkında daha iyi bilgi almak ve avantajlı tekliflerinden yararlanmak isterseniz numaralarından arayabilir, web sitelerine göz atabilirsiniz. İnegöl Store web sitesinde tüm seçenekleri bir arada sunarak müşterilerinin karar vermesini kolaylaştırmıştır. Müşterilerinin ürünlerin altında bulunan özelliklerine bakarak da karşılaştırma yapmalarına olanak sağlamıştır.

Modelleri yakından görmek isterseniz de İnegöl ve İstanbul’da bulunan İnegöl Store mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Mağaza yetkilileri ziyaret eden müşterilerini güzel şekilde karşılayarak, akıllarına takılan soruları tek tek cevaplandırmaktadır. Fiyatları ile ilgili detaylı bilgi vererek de avantajlı tekliflerinden yararlanmanızı sağlamaktadır.