Bedrettin Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Coşkun mesajında, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşlik duygularının en güçlü şekilde hissedildiği bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayramların; gönüllerin birleştiği, kırgınlıkların sona erdiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu özel zamanlar olduğuna dikkat çekti.

Kurban Bayramı’nın milletçe birlik ve beraberlik bağlarını daha da güçlendirmesini temenni eden Bedrettin Coşkun, bayramın Türkiye’ye, Akhisar’a ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesi dileğinde bulundu.

1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği’nden Kurban Bayramı Mesajı
1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği’nden Kurban Bayramı Mesajı
İçeriği Görüntüle

Anahtar Parti Akhisar İlçe Başkanı Bedrettin Coşkun, başta Akhisarlı vatandaşlar olmak üzere tüm milletin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sevdikleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirilmesi temennisinde bulundu.