Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan fuhuş operasyonunda 6 kişi tutuklandı.
 
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince fuhuş olayları ile alakalı ilçe genelinde yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen bilgiler neticesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan gizli soruşturma kapsamında, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünün özverili ve koordineli çalışmaları sonucunda, tespit edilen 7 (yedi) şüpheli şahsa ait fuhuş için kullanılan 6 (altı) ayrı adreste, 15/11/2017 günü eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 3’ü erkek, 4’ü bayan toplam 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
 
Fuhuşa sürüklenen 3’ü yabancı uyruklu, 1’i Türk vatandaşı 4 bayan şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.
 
Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda gözaltına alınan şüpheli şahıslardan A.B.Ü., V.Ç. , S.K. , M.B., R.T., Z.Ü. ve İ.E. isimli toplam 6 (altı) şüpheli şahıs 17/11/2017 günü sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Soruşturma kapsamında elde edilen bilgilerden yola çıkılarak V.Ş. isimli şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada ise değişik marka ve modelde 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.