Akhisar Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumu, Belediye Başkanı Ekrem Kayserili başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.
Toplantıda, birinci oturumdan kalan bir maddeyle birlikte toplam dört gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Görüşmelerin ardından alınan kararlar şu şekilde oldu:
-
Eroğlu Mahallesi 588 parsel üzerinde tarım ve hayvancılık tesisi ile zeytin ve zeytinyağı işletme tesisi kurulmasına yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı başvurusu, İmar Komisyonu’na havale edilmesi yönünde oy birliğiyle kabul edildi.
-
2026 mali yılı performans programına ilişkin komisyon raporu, Plan ve Bütçe ile Kanun Nizam Ortak Komisyonu’ndan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.
-
2026 mali yılı ve izleyen iki yıla ait gelir-gider tahminlerini içeren bütçe tasarısı hakkındaki rapor, komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.
-
2026 yılı gelir tarifesi, komisyondan geldiği haliyle oy birliğiyle onaylandı.
Toplantı sonunda bir sonraki meclis oturumunun 4 Kasım Salı günü saat 16.00’da gerçekleştirileceği duyuruldu.






