Bu ortam içerisinde teknolojinin verimli biçimde ve doğru şekilde kullanan firmalar, iş gücü adına tasarruf ederek karalılık oranlarını arttırmaktadır. Teknolojisini sunduğu avantajların sayesinde firmalarını daha iyiye taşıyıp, genişletmektedirler.

 Gereksinime Uygun Olan Yazılım Çözümleri

 İnternetin gelişiyor olması ve yaşama dair kimi yeniliklerin getirilmesiyle birlikte, bu yeniliklerin iş adına yazılımlar ile uygulanması zorunlu hale gelmiş bulunmaktadır. İş sahasında gelişerek büyüyüp, gelişmek isteyen firmaların kesinlikle yazılım desteği alması gerekir. Fakat bunun sayesinde sistematik biçimde büyüme ivmesi yakalanmakta ve insan gücü durumu yerini yavaşça teknolojiye bırakırken, teknolojiden uzak kalınmamış olur.

 Yerel bölümden evrensel kısma doğru yönelmek, günümüzde oldukça önemlidir. Yazılım geliştirme adına İstanbul yazılım firmaları her zaman ön planda yer alıyor. Türkiye'nin en önemli ve büyük şehri olan, metropol özelliğe sahip olan İstanbul'da hizmette bulunan yazılım şirketlerinin sayısı tahmin edilemeyecek derecede fazladır.

 Rekabetin yüksek olması, en üst seviye hizmet niteliğinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Benzer biçimde İstanbul ülkenin genelinde yazılım teknolojisine hakim olan şehir şeklinde göze çarpıyor. Sahasında profesyonel, insan gücünün arayışı her piyasada kendini gösterdiği üzere yazılım şirketleri adına da ülke genelinde mühim yere ehil. Yazılım firmalarının kuvveti, onu oluşturan bireylerin güçleri kadar olacaktır.

 Yazılım manasında yetişmişlik sağlanması adına İstanbul'da gereken akademik eğitim, teknik kaynak seviyesine sahiptir. Her manada gelişmiş olan İstanbul şehri, yazılım konusunda da mühim bir yere sahip. Yazılım ve yazılımı geliştirme standartlarının yüksek bulunduğu şehirde, personellerin kendilerini geliştirmiş olması düşünüldüğünde, kaynaklara erişimin kusurlu olması imkansızdır.

Codex yazılım şirketi, İstanbul yazılım şirketleri içerisinde yer alıp, yazılım geliştirme hizmeti adına uluslararası standartlarda sunan firmaların başında yer alıyor. Yurt içi ve yurt dışı olarak yazılım projeleri uluslararası standartlar ile beraber geliştirmekte.

            Projelerin değişik kültürlerden, değişik disiplin sahibi insanlar bakımından rahatça devam ettirilebilir olmasının değerini bilen bu firma, yazılım çözümü adına sadece sonuçlara bağlı kalmamakta, kullanılan teknolojiden, kodlamanın yapısına dek her tür ayrıntıyı değerlendirmekte olup, uluslararası standartlar içerisinde tutmaktadır.