1895 yılından bu yana hizmet veren Rebul koku alanında birçok farklı ürünü kullanıcılarla buluşturur. Ellerinizi temizlemek istediğiniz anlarda, dezenfeksiyon işlemleri için kullanılabilir. Hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilen markanın ürünleri, birçok farklı ürün çeşidi ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılar.  Bakterilerle savaşır ve üst düzey hijyen sağlar. Dilediğiniz an yanınızda taşıyabileceğiniz boyutları kullanım kalitesini arttır. Farklı koku seçenekleri ile ideal bir kullanıma sahiptir.

Tüm cilt tiplerine uygunluk gösteren bir yapısı bulunur. Alerjik reaksiyon gösterecek bileşenlere sahip değildir. Pratik kullanımı ile her an yanınızda taşımaya uygundur. Kolonyalarının yanında, oda kokuları ile de yıllardır ülkemiz çapında hizmet vermektedir.

Rebul İçeriği ve Kullanımı

Narin cilt dokularına zarar vermeyen yapısı, temiz içeriğinden kaynaklanır. Dezenfekte işlemleri için kullanılmasının yanında, güzel koku için de kullanılabilir. Günlük olarak kullanıma da uygunluk gösterir. Üstelik evin her yerinde de markanın ürünlerinden faydalanılabilir. Birbirinden güzel kokuları ile hoş bir kullanım sağlar. Virüsler için etkili olan kolonya çeşitleri de bulunur.

Tüm Rebul ürünlerine https://www.kozmela.com/rebul adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.