Anne Sırt çantaları yeni doğum yapan ya da küçük çocuğu olan her anneye lazım olan çanta modelleridir. Annelerin bebekleri ile sürekli atik olmaları gerektiği için sırt çantalarını da her daim pratik olması, kullanımının kolay olması gerekir. Anne Sırt çantaları bebeklerin bir hayli fazla eşyası olduğu için çok gözlü olması gerekir. Ön tarafında bir ya da iki göz arka tarafında da modeline göre ikiden fazla gözü bulunuyor.

Anne sırt çantaları özellik bakımından diğer Sırt çantalarına göre çok fonksiyonludur. Her iki yanında biberon koyma yeri, iç tarafında termoslu biberon bölmesi, fileli bez bölmesi ve duruma göre iç cepleri de bulunur. Bu sayede bebeklerin mamaları ya da suyu sürekli sıcak duruyor ve çantanın içi derli toplu durduğu için anneler aradığını kolayca bulabiliyor.

Anne Sırt Çantaları Fiyatları

Anne Sırt çantaları fiyatları çantanın modeline ve kalitesine göre farklılık gösterir. Sizler de uygun fiyatlarda anne sırt çantası almak istiyorsanız https://www.bebemango.com/anne-sirt-antalari-k-130.html sitesini ziyaret edebilirsiniz.