Günümüzde insanlar artık fiziki sohbet ortamlarından daha çok internet ortamında sohbet etmektedir. Bu alanda sosyal çevrelerini daha da genişletmekte ve birçok arkadaşlıklar kurmaktadırlar. Bu sosyal çevrede yer almak, kaliteli ve seviyeli sohbet yapmak istiyorsanız duygusohbet sitesine giriş yapabilirsiniz.

 Sitemizde Neler Var?

 Farklı konuların ele alındığı veya sadece bir konunun işlendiği sohbet odaları bulunuyor. İster kendi adınıza özel oda açabilir, isterseniz bir sohbet odasına katılarak beyin jimnastiği yapabilirsiniz.

 Sohbet ederken dinleyebileceğiniz radyo yayınımız bulunuyor. Sohbet ederken müzik dinleyebilir, sohbet arkadaşınıza şarkı hediye edebilirsiniz.

 Radyo DJ’yi Olun

 Radyomuzda yayıncı olmanız da mümkündür. Bunun için düzgün bir Türkçeniz ve akıcı konuşmanız gerekiyor. Güzel bir ses ve diksiyona da sahipseniz radyo ekibimiz size teknik bilgi konusunda eğitim veriyor.

 Oyun Odalarında Oynayabilirsiniz

 Sitede sadece sohbet için bulunmanız gerekmiyor. Sohbete ara vermek istediğinizde veya birlikte oynamak istediğinizde oyun odalarında vakit geçirebilirsiniz. Kelime, yarışma, oyuncak, çarkıfelek oyunlarıyla bilgi ve yeteneklerinizi yarıştırabilirsiniz.

 Sitemize Üyelik Şartı Bulunmuyor

 18 yaşından büyük herkes siteye üye olmadan giriş yapıp, sohbet hizmetinden yararlanabilir. Kendinize ait bir rumuz (nick) olmasını istiyorsanız ve her defasında yeni bir rumuz yazmak istemiyorsanız rumuzunuzu kayıt edebilirsiniz.

 Bunun için tek yapmanız gereken https://www.duygusohbet.org sitesini ziyaret edip, herhangi bir rumuz veya kayıt yapmadan da giriş yaparak sohbet edebilirsiniz.

 Sitemizde üyelik şartı aranmadığı gibi herhangi bir ücret ve aidat da talep edilmemektedir. Ücretsiz olarak hizmet veren sitemiz hep öyle kalacaktır.

 Mobil Uygulama Avantajıyla Her Yerden Girin

 Sevdiklerinize ve ruh ikizinize daha çabuk ve her yerden ulaşabilmeniz için mobil uygulamayı hizmetinize sunuyoruz. Mobil cihazınıza indirip kuracağınız uygulamayla her yer sizin için sohbet ortamı olacaktır.

 Bilgi birikiminizi aktarabileceğiniz, yeni konularla ufkunuzu açabileceğiniz sohbetlerle fenomen olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

 Sitede Dikkat edilmesi Gereken Hususlar

 Kaliteli ve seviyeli hizmet veren sitede, konuşmalarınıza ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sohbet arkadaşınızı veya sitede bulunan diğer insanları rencide edici, aşağılayıcı veya şiddet içeren konuşma ve davranışlardan uzak durmanız gerekiyor. seviyeli politik konular açabilirsiniz, fakat provokate edici konular açmayınız.