Mobil PDKS, tinyurl.com/b3t2info, çeşitli manyetik geçiş kartlara ve turnike sistemlerine gerek kalmadan giriş ve çıkış süreçlerinin mobil uygulama üzerinden sağlanmasını ifade eder. Genel olarak bulut tabanlı bir sistem olan mobil PDKS, son derece teknolojik bir süreç olarak karşımıza çıkmaktadır. Personellerin işe giriş ve çıkışlarının kontrol edilmesini sağlayan PDKS sistemlerinin daha az maliyetli olanı olarak ifade edilen mobil PDKS, bulut taban sayesinde çok daha pratik bir şekilde geçişlerin gerçekleştirilmesini sağlar.

Donanımlarda dış bağımlılığın artması ve fiyatlarda ciddi artışların meydana gelmesi nedeni ile donanımların yerine yeni tabanlı servisler kullanılmaktadır. Son derece pratik bir şekilde gerçekleştirilen bu geçiş sistemlerini hemen her yerde kullanmak mümkündür.

Mobil PDKS Sistemlerinin Faydaları

Ergosis tarafından sunulan ve QR kod teknolojisi ile çalışan mobil PDKS sistemlerinin sağladığı çeşitli faydalar söz konusudur. Bu faydalardan genel olarak aşağıdaki gibi bahsedebiliriz.

  • Söz konusu sistemlerin profesyonel bir şekilde kullanılması donanım maliyetlerinin en aza indirilmesini sağlamaktadır.
  • Bu sistemler donanıma karşı bağımlılığın azalmasını sağlar.
  • Bulut tabanlı bir sistem olduğu için sunucu barındırma maliyetlerinin ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır.
  • Kart basımı maliyetlerini ortadan kaldırarak çok daha uygun fiyatlı bir şekilde bu sistemlerden yararlanılmasını sağlar.
  • Çalışanların giriş ve çıkış bilgilerine son derece pratik bir şekilde erişim sağlanmaktadır. Bu da büyük bir avantaj sağlar.
  • Bu sistemler işletmeler için esnek bir yapı sağlamaktadır.
  • Bu sistemler ile API desteği alınmaktadır. Bu da verilere kolay bir şekilde erişim imkanı sağlamaktadır.

Profesyonel Mobil PDKS Sistemleri

Bulut tabanlı bir şekilde faaliyetler gösteren Ergosis, mobil cihazlar aracılığı ile işe giriş çıkışların kontrol altına alınmasını sağlıyor. Çalışanlar sadece cep telefonlarını kullanarak her türlü giriş ve çıkış işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir. Bu doğrultuda herhangi bir sunucu ya da altyapı oluşturulmasına gerek kalmamaktadır.

Ergosis bu alanda profesyonel bir şekilde destek sunan uzman bir firmadır. Siz de mobil PDKS sistemlerinin yukarıda bahsedilen faydalarından en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bizimle iletişime geçerek bu alanda eşsiz bir deneyim elde edebilirsiniz.