Son yıllarda adındı sıkça duyduğumuz Mdf; ev, ofis ve restaurantlarda dekoratif açıdan en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Doğanın sade güzelliğini hissettiren ve zarif tasarımlarla mekanlara ferahlık katan mdf’nin özü aslında odun’dur. Yumuşak ve sert ağaçların karışımından elde edilen ürün, yoğun buhar ile yumuşatılıp, özel bıçaklarla liflerine ayrılan ve özel reçine ile yapıştırılarak elde edilen levhalardır.

Kullanım alanlarına göre farklı kalınlık ve yoğunluğa sahip olan ürünler, dayanıklı olması ve sunduğu özellikleri nedeniyle tercih edilmektedir. Homojen bir yapıya sahip olan mdf;  her ortamda rahatlıkla kullanılabilir.

Mdf Kullanım Alanları Nelerdir?

Gelişen teknoloji ile birlikte mdf ürünler; banyo dolaplarından, mutfak dolap kapaklarına, salon, yatak odası ve oturma odasında bulunan gardroplara ve yüzey malzemelerine kadar her alanda kullanılabiliyor.

İster saf hali ile istenirse üzeri lake yapılarak parlak bir görünüm kazanması sağlanan mdf’nin,  sunta’ya göre oldukça fazla uzun ömürlü olduğu bilinmektedir. Üstelik sağlığa zararlı herhangi bir etken madde içermemesi de mekanlarda tercih edilme nedenleri arasındadır. Siz de en uygun fiyat avantajı ile evlerinizi ya da ofislerinizi güzelleştirmek isterseniz https://www.guvensanat.com/mdf sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.