Masif paneller ülkemizde en çok kullanılan ürünlerden bir tanesidir. Sağlıklı ağaçlardan elde edilen tomruklardan üretilen paneller dekorasyonun her alanında kullanılabilir.

Masif panel , masif odun parçalarının tabaka halinde yapıştırılması ile elde edilir. Masif panellerde en önemli noktalardan birisi liflerin yapısıdır. %100 organik bir ürün olan masif panel aradığınız doğallığı sizlere sunabilir. Oldukça uzun ömürlü olan masif paneller kullanıldıkları alana dekoratif bir görünüm kazandırır.

Masif Panel Özellikleri

Masif paneller tamamen ahşaptan elde edilir. Özel presleme tekniği ile oluşturulan masif paneller doğal ahşap olduğundan sağlamlığı ile adından söz ettirir. Geniş ebatlı yüzey alanlarında kolayca kullanılabilir. Mobilya tasarımlarında, dekorasyonlarda ya da okul sıralarında karşımıza çıkan masif panellerin oldukça geniş bir kullanım alanı yer alır. Masif panel, ağaç parçalarından katma değer yaratılmasını sağlar. Son derece hassas bir üretim sürecinden geçerek üretilen bu ürünler popüler endüstriyel malzemelerden bir tanesidir. Kaliteli ağacın seçilmesiyle başlayan üretim, doğru kurutma ile tamamlanır. Özenle işlenmiş ve doğru sınıflandırılmış masif panelleri. https://salkimorman.com.tr/masif-panel.htm adresinden kolayca satın alabilirsiniz.