Dünyanın en büyük kozmetik markalarından biri olan Loreal Paris güzellik şirketidir. Fransa’nın Paris şehrinde merkez ofisi bulunmaktadır. Daha çok kozmetik alanında kendini geliştirmiş olan firma içeriğini etkili ve doğal özlerden oluşturmaktadır. Cilt bakımı, saç bakımı, güneş koruması, parfüm, makyaj ve saç rengi gibi alanlarda kendini göstermektedir.  İlaç sektöründe de etkin olan marka ABD’de üst nano teknolojiye yatırım yapmıştır.

Loreal Paris Özellikleri

Nano teknoloji konusunda en fazla patenti olan şirket olarak bilinmektedir. Kurucusu Eugene Schueller isimli genç bir kimyagerdir. Maybeline, Garnier, Lancome, Biotherm, Vichy, La Roche, Helene, Ralp Lauran gibi markaları da bünyesinde toplamıştır. Kerastase, Rubinstein, Cacharel de bunlar arasında olup daha çok orta-üst sınıfa hitap etmektedir.

Çıkarılan ürünler müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır. Cildi nemlendiren ve yaşlanmaya belirtilerin ortadan kaldıran pek çok seçenek sunuyor. Loreal paris ürünleri her yaştan kişiye hitap etmektedir. Cilde sağlıklı bir görüm kazandırır. Ayrıca ürünleri kadifemsi ve ince bir yapıda olduğundan emilimi kolaydır. En uygun ve kaliteli alternatiflere https://www.kozmela.com/loreal-paris sitesi aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.