Köşe koltuk takımı modelleri alanında kendi sektöründe lider markalar arasında yer alan İnegöl Store firması, oldukça seçkin ve zengin içerikli bir hizmet portföyüne sahiptir. Oldukça nitelikli ve ergonomik tarzda mobilya ürünleri ile öne çıkan marka, köşe koltuk takımları alanında da birinci sınıf kalitede bir ürün skalasına sahiptir. L koltuk ismiyle de bilinen köşe koltuk takımı ürünleri, ev ortamlarının oldukça konforlu ve havadar bir hale gelmesine de olanak tanımaktadır. Salon ve oturma odalarının köşelerine oldukça kolay bir şekilde entegre edilmeleri ile tercih edilmekte olan köşe koltuk takımları, günümüzde en popüler mobilya ürünlerinin de başında gelmektedir.

Günlük yaşam alanlarını çok daha portatif ve şık bir hale getiren köşe koltuk takımları, her türlü bireysel zevk ve beğenilere uygun olmak üzere pek çok çeşitli renk ve tasarım çizgilerinde olmak üzere satışa sunulmuş durumdadır. İnegöl Store markası bünyesinde de satışa sunulmuş olan köşe koltuk takımları, evlerimizin en gözde köşelerini süslemekte olan çok şık mobilya ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır. İnegöl Mobilya Store firması köşe koltuk takımı modelleri alanında;

  • Daisy, Loft, Atlantis, Berry, Ferre,
  • Basel, Mostar, Adore, Atropa, Grey,
  • Class, Lapis, Milan, Melis, Parma,
  • Perla, Porto, Puka, Roma, Roterdam,
  • Torya, Venüs ve Vega modelleri ile öne çıkmaktadır.

22 Köşe Koltuk Takımı

22 koltuk takımı ürünleri alanında sektöründe en çok tercih edilen markalardan bir tanesi olan İnegöl Store firması, oldukça elit ve seçkin içerikli bir mobilya ürün portföyüne de sahiptir. Oldukça konforlu ve ergonomik köşe koltuk takımları alanında oldukça nitelikli modelleri ile öne çıkmakta olan marka, evlerin iç ortamlarına uygun tasarımlardaki koltuk takımlarının da satış hizmetlerini de üstlenmiş durumdadır. Siyahın en koyu tonlarından beyazın en açık tonlarına kadar olan renk skalası ile öne çıkmakta olan firma, her türlü bireysel beğeniye uygun köşe koltuk takımı çeşitleriyle de tanınmaktadır.

Hem günümüzün modasına uygun yenilikçi tasarım çizgileri hem de çok daha geleneksel seviyede klasik dizayn çizgileri ile öne çıkmakta olan İnegöl Store firması, oldukça seçkin içerikli bir ürün portföyüne de sahiptir. Oldukça konforlu ve ergonomik mobilya modelleri ve ev aksesuarı ürünleri ile öne çıkmakta olan marka, oldukça özgün ve zarif tasarım çizgilerindeki köşe koltuk takımlarını da pek değerli müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

İnegöl Koltuk Takımı

İnegöl koltuk takımı ürünlerinin satış hizmetleri alanında oldukça nitelikli ve etkin seviyede teknik hizmet standartları ile öne çıkmakta olan İnegöl Store markası, kendi sektöründe lider oluşumların da başında gelmektedir. Oldukça seçkin içerikli ve geniş kapsamlı bir mobilya ürün portföyünü de marka çatısı altında barındırmakta olan firma, her türlü bireysel zevk ve beğeniye hitap eden seçkin mobilya modellerini de pek değerli müşterilerine ulaştırmaktadır. Uluslararası seviyede temel hizmet ve kalite standartlarına da sahip olan İnegöl Store markası, direkt olarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerine de kesintisiz bir şekilde devam etmektedir.

Pek değerli müşterilerinin yapıcı yorum ve eleştirilerine de büyük önem veren İnegöl Store markası, pek çok çeşitli iletişim yollarını da firma bünyesinde ihtiva etmektedir. Gün içerisinde İnegöl Store firmasının envaiçeşit mobilya ve ev aksesuarları satış hizmetlerine;

  • İşletme internet web sitesi,
  • Firma GSM telefon numarası,
  • Kurumsal e-mail adresi veya
  • Marka genel şube merkezi aracılığı ile oldukça kolay ve hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.