Pilates ve yoga ile güne zinde başlamak ve formda kalmak ister misiniz? Korayspor sizin için birbirinden iddialı ve kaliteli ürünleri bir arada sunmaya devam ediyor. Pilates topundan bandına, yoga halkasından step tahtasına kadar birçok ürün uygun fiyat ve yüksek kalite farkıyla burada sizi bekliyor. Pilates ve Yoga Ürünleri gerek kalite gerekse dayanıklılık olarak uzun ömürlü bir kullanım sunmalıdır. Her gün olmasa bile haftada en az 3 gün kullanacağınız bu ürünler sizi formda tutmaya ve zinde kalmaya teşvik eden devasa kurtarıcılardır. Bazılarımızın formda kalmak için bazılarımızın ise bir hayat tarzı olarak benimsediği bu spor dalları kaliteli ürünler ile daha keyifli bir hâl alacak. Ürün seçeneklerindeki çeşitlilik aklınızı karıştırsa da yüksek kalite ve kullanışlı formlarıyla size sporu sevdirecek ve keyifli bir kullanım alanı sunarak vazgeçilmez parçalarınız haline gelecek demek yanlış olmaz. Tüm ürünler unisex olarak üretildiğinden farklı renk seçenekleri mevcuttur.

Pilates Topu ve Bantları

Pilates yapanların olmazsa olmaz parçalarından ikisi pilatesi topu ve bandıdır, hassas bir spor olan pilates ürünlerinin de aynı derecede kaliteli ve kullanışlı olması gerekir. Kolay taşınması ve saklanması ebat olarak çok yer tutmaması da yine kullanıcıların seçim yapmalarında ön plana çıkıyor. Dilediğiniz pilates ürününe Korayspor satış noktaları ve internet sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz. Pilateste olduğu kadar yogada da yine kullanıcıların aradığı ilk şart kullanışlı ve kaliteli bir çalışma alanı sunulmasıdır. Uzun ömürlü ve dayanıklı Pilates ve Yoga Ürünleri size zevkli bir çalışma alanı sunmasının yanı sıra aynı zamanda daha az yorucu aktivitelerde bulunmanızı sağlayacak. Pilates, spor dalı olmasının yanı sıra bir yaşam tarzı olarak da ön plana çıkmaktadır. Hemen hemen her gün pilates yapan biri için ürünlerin çabuk açılır ve kapanır olması zamandan tasarruf ettirebilir. Bu da ürünlerin portatif olması gerektiğine dikkat çeker. Pilates topları; pembe, mavi, mor ve turkuaz renk seçeneklerinden oluşmakla birlikte unisex şeklinde kutulu ve kutusuz olarak da satışa sunulmaktadır. Pilates bantlarındaki renk seçenekleri; mavi ve pembedir ancak bu ürünü ikiye ayıran bir diğer kriter orta sert ve tam sert olmasıdır. Yeni başlayanlar için orta sert lastikler önerilirken profesyonellerin tam sert lastik tercih etmeleri çalışmalarının yararına olacaktır. Pilates yapanların bir diğer vazgeçilmez ürünü olan pilates çemberi lastik kaplaması ve köpük kolluklarla kolay ve rahat kullanım sunarken size rahatsızlık vermez ve kolayca sporunuzu yapmanızı sağlar.

Yoga Setleri

Farklı ve kullanımı kolay saklanabilen yapısıyla Pilates ve Yoga Ürünleri size sporu sevdirecek ve bu spor dalını pratikleşerek formdaki aletleriyle alışkanlık kazanmanızı sağlayacak. Korayspor birbirinden farklı renk ve çeşitle size daima en iyisi hizmeti sunmaya devam ediyor. Yoga setlerinin içerisinde step tahtası, pilates topu, direnç ipi ve pompa bulunmaktadır. Uygun fiyat ve yüksek kalite avantajıyla daimi bir spor alanı sunmasının yanı sıra size yoga alışkanlığı kazandırmayı da amaçlayan bu set renk seçenekleriyle de farklılık oluşturuyor. Yoga setleri unisex olarak satışa sunulmaktadır, dilediğiniz şekilde tercih ederek kendinize harika bir yoga alanı yaratabilirsiniz. Yoga halkası da yine bu spor dalı için çokça tercih edilen ve rağbet gören bir üründür. Korayspor internet sitesinde yoga halkasına ve istediğiniz yoga ürününe uygun fiyat ve yüksek kalite ile ulaşabilirsiniz. Yoga da yine pilates gibi yalnızca spor dalı olarak görülmemekte olup bazıları için tamamıyla bir yaşam stili haline gelmektedir.