KOBİ’ler için Satko araç takip sistemi çözümü ile araçlara monte edilen cihaz sayesinde araç hareketlerine dair; aracın; konumu, kat ettiği mesafe, hızı, sürüş zamanı; diğer çalışma süreleri veya hazır bulunma süreleri, profesyonel sürücülerin; çalışma araları, günlük mola dinlenme süreleri gibi bilgilerin detaylarına ulaşılabilir.

KOBİ’ler Araç Takip Sistemi ile araçlarını güncel olarak sürekli takip edebilir, araç sürücüleri tarafından yapılacak hız ihlalleri, mola süreleri, geçtiği güzergâhlar ve araçlarına dair daha birçok bilgiye gerçek zamanlı olarak her türlü mobil cihazdan (telefon, tablet, laptop, bilgisayar vb.) ulaşabilir.

Mali bakımdan tasarruf; KOBİ’ler için günümüzün artan maliyet koşullarında oldukça önem arz etmektedir. Özellikle orta büyüklükte olan ve saha satışı için bir araç filosu bulunan KOBİ’ler araç takip sistemlerini tercih etmelidir. Bu sayede yalnızca mali bakımdan tasarruf olmayacak, araç ve personelin anlık takibi yapılacak, personelin mesai saatlerindeki verimlilik ve performansı ölçülecek son olarak da yakıttan tasarruf sağlanacaktır. KOBİ’ler kısıtlı ekonomik kaynaklarını en etkin şekilde kullanacak, araca dair söz konusu riskler azalacak, şirket aracı ve personelinden de anbean haberdar olabilecektir.

Satko Araç Takip Sistemi’nin KOBİ’ler için faydaları nelerdir?

KOBİ’ler İçin Satko Araç Takip Sistemi;

1) Mesai dışı yolculukların önüne geçilmesi,

2) Yakıt tasarrufu sağlanması,

3) Hasar ve bakım risklerinin, kazalarda kaybolan zamanın azaltılması,

4) Güvenliğin arttırılmasını,

5) KOBİ’ler için kritik verileri kayıt altında tutarak, geçmişe dönük değerlendirme yapmalarının sağlanmasını ifade eder.

Böylelikle KOBİ’lerin filo giderlerinde, yakıt giderlerinde ciddi oranda maddi tasarruf sağlanır ve etkin iş takibi sağlanmış olur. KOBİ’ler Satko Araç Takip Sistemi sayesinde daha az harcama yapar ve KOBİ’lerin mali kaynaklarını daha etkin, verimli şekilde kullanılması amaçlanır.

Araç takip, filo yönetimi ve şoför performans izleme için Satko Araç Takip Sistemi tarafından sunulan hazır raporlar ile ilk dakika itibarıyla verimliliğinizi arttırabilirsiniz. Ayrıca, takip cihazı dışında donanım için hiçbir maliyet ödemezsiniz.

Araç takip sistemi KOBİ’ler için; işletmelerinin dijitalleştiğinin, mali yönden tasarrufun ve operasyonel anlamda bir verimlilik artışının habercisi olacaktır. Araçlarını takip ederek araçlarına dair giderlerini azaltma arayışında olan KOBİ’ler için Satko Araç Takip Sistemi tercih edilebilecek en doğru çözüm olacaktır.