Klinik Psikolog Yasemin Kulaç Kimdir?

Lisans eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, Yüksek Lisansını ise yine Ankara Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji Ana Bilim Dalında yapmış ve 2000 yılında mezun olmuştur.

2013 yılıdan beri Lara Psikiyatri - Antalya Psikolog Ofisinde, Uzman Klinik Psikolog Antalya olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Lara Psikiyatri - Antalya Psikolog Ofisinde, takip ettiği çocuk-ergen ve erişkin bireylerin psikolojik değerlendirmelerinin yapılması ve klinik ve nöropsikolojik testlerinin uygulanıp değerlendirilmesinden, vaka formülasyonlarının yapılmasından, aynı zamanda danışmanlık ve/veya terapi süreçlerinin planlanması ve yürütülmesinden sorumlu olarak çalışmaktadır.

Buna eş zamanlı olarak bazı kurumsal firmaların personel işe alımı sürecinde, aday kişilerin psikolojik test ve değerlendirmeleri gibi aşamalarında uzman kişi olarak değerlendirmeler yapmaktadır.

2007 ile 2013 yılları arasında ise "Antalya Psikiyatri Merkezi -Terapi Tıp Merkezi" kadrosunda Uzman Klinik Psikolog olarak görev yapmıştır.

Evli ve bir kız çocuk annesi olan Psikolog Yasemin Kulaç,  Ankara doğumludur.  İlk, orta ve lise öğrenimlerini de Ankara’da tamamladıktan sonra

Lara Psikiyatri - Antalya Hakkında

Lara Psikiyatri Antalya Psikoterapi ve Danışmanlık, bünyesinde Psikiyatrist Uzman Dr. Suat Can ve Klinik Psikolog Yasemin Kulaç ile 2012 yılından beri Antalya Psikolog Ofisi faaliyetlerini sürdürmektedir.

Antalya Psikolog hizmeti konusunda uzman Klinik Psikolog Yasemin Kulaç çocuk, ergen ve yetişkinlere psikolojik danışmanlık vermektedir.

Klinik Psikologlar eşliğinde kısa süre içerisinde psikolojik dertlerinizden kurtulabilirsiniz. Antalya psikolog ücretleri ile bir kıyaslama yaptığımızda Antalya en iyi psikolog dan uygun fiyatlara terapi alabileceksiniz.

Bu amaca yönelik olarak kurumumuzda psikiyatrik değerlendirme, psikofarmakoterapi, psikoterapi, psikometrik ölçümler (testler, ölçekler vb.), tıbbi tahlil ve tetkikler ile bireysel danışmanlık hizmetleri sunmaktayız.

Başlıca psikolojik danışmanlık alanlarımız; 

Çocuk ve ergenlik dönemi sorunlarından, Davranış Bozuklukları, Çocukluk korkuları, Yas dönemi, Kreş ve okula hazırlık, dikkat eksikliği, sınav kaygısı, internet bağımlılığı ve diğer bağımlılıklar, ergenlikte madde kullanımı, ergenlikte cinsellik, yeme bozuklukları, ergenlikte dikkat eksikliği, anksiyete bozukluğu

Yetişkinlik dönemi ise; Şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar, bipolar duygulanım bozukluğu, dürtü kontrol bozuklukları, fobiler, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozuklukları, depresyon, Panik bozukluk, ilişki ve evlilik terapisi Antalya, cinsel problemler gibi daha birçok alanlarda hizmet vermektedir.