Geçmişi antik dönemlere kadar yaslanan ve tüm uygarlık tarihinde yeri olan, günümüze dek giyim dünyasında varlığını sürdüren etek, kadın kıyafetinin bir parçası olarak özelleşirken, aynı zamanda onun özgülüğünün de bir ifadesi, simgesi olagelmiştir.

Kadın giyim dünyasının en vazgeçilmez parçası olan etekler, mini, midi boylarıyla, pilili, volanlı, dar kesim, yırtmaçlı modelleriyle her zaman gündelik hayatta, ya da özel günlerde zamanın ruhuna uygun bazen de hem şimdinin hem de geçmiş izini taşıyan vintage tarzlarla güncelliğini korumuştur.

Her ne kadar yazın sıcaklığından kaynaklı, daha serin kıyafetlere yöneldiğimiz için etekler sanki sıcak zamanların en çok tercih edilen giysisi olsa da kış mevsiminde de kışa uygun kumaşlar ve kombinlerle etekler vazgeçilmezliğini her mevsim sürdürmektedir.

Kışlık etek modelleri

Berfuğ Kıran kışlık etek modelleri,  hem şık hem sevimli ve spor modelleriyle stilize kombinlere imkan sağlamaktadır.

Yırtmaçlı deri mini etek modelleri,  pilili mini deri etek modelleri ve yine yırtmaçlı deri mini etek modelleriyle hem şık hem fantastik bir giyim tarzını oluşturmaya heves yaratan kışlık etek,  giyinmeyi salt gereksinim duyduğu için değil, zevkle tarzını oluşturanlar için gözden kaçırılmayacak modellerdir.

Deri, kadife, süet ceketler ve şapkalarla eşleştirerek kendinize has bir üslup yaratacağınız kışlık etek kombinleriyle, yalnızca yaz mevsiminde değil, kış aylarında da giyimde özgürlüğün simgesi olan mini etekleri kendi tarzınızı oluşturarak kullanabilirsiniz.

Sadece şık ya da fantastik açılımlı modelleriyle sınırlı kalmayan Berfuğ Kıran kışlık etek modelleri, ip detaylı kot etek modelleriyle spor giyim sevenler için de bir seçenek oluşturmaktadır.

Pilili deri mini etek modelleri de üstüne giyilecek rahat ve kısa kesim kazaklar, göbek üstü sweatshirtler ve altına kombinlenebilecek bot ya da spor ayakkabılarla spor giyim sevenler için bir tercih çokluğu oluşturmaktadır.

Kışın soğukluğuna karşın, baktıkça dokusuyla içimizi yumuşatan kadife kumaşlar da Berfuğ Kıran kışlık etek modellerinde yerini almıştır.

Pembe, haki, siyah, vizon renkleriyle çeşitlenen fitilli kadife pilili etekler ip detayıyla hareketlendirilmiş ve bir tarz oluşturmuştur.

 Berfuğ Kıran kışlık etek modelleri, kış mevsiminde de tarzından ödün vermeyenler ve ister spor ister şık stilde giyinmek isteyen etek severler için göz ardı edilmeyecek tasarımlar sunmaktadır. Bakmadan geçmemek lazım… Tüm kadın etek modelleri için https://www.berfugkiran.com adresini ziyaret edebilirsiniz.