Orijinalinde askeri savaş amaçlı pantolonlar olarak üretilirken sonra normal yaşamda piyasaya sürülürken kargo pantolon olarak adlandırılmıştır. Tasarımı bir veya daha fazla kargo cepleri ile ayırt edilebilen gevşek kesilmiş pantolonlardır. Kargo pantolonları kentsel alanlarda iyice popüler hale geldi, çünkü günlük geziler sırasında yaya olarak eşya taşımak için kullanma uygundur.

Kargo Pantolon Özellikleri

Bir kargo pantolon cebi bir yama cebi şeklindedir, genellikle artan kapasite için akordeon kıvrımları ile güvenli bir kapak ile kapalı düğme veya cırtlı kapatılabilir Bazı tasarımlarda ise kargo cepleri bacakların içinde gizlenebilir ve avcılık giyim modellerinde ortak özelliklere sahiptir. Kargo pantolonları sert giyilen kumaştan yapılmış ve sağlam bir şekilde dikilmiş olması gerekir.

Teknoloji ve moda ile birlikte giderek kargo pantolon hızlı kuruyan sentetik veya pamuk sentetik karışımları ile yapılır ve genellikle özelliği büyük boy geniş dokuma kemerler için kemer döngülerini karşılayacak şekilde dikilmeli. Giysiler karakteristik olarak diz ve kalçada bükülmeye izin verecek şekilde tasarlanmıştır, ayrıca mukavemet ve dayanıklılık için kesilmiş şekilde dikilir. https://www.quzu.com.tr/kargo-pantolon sayfasında pantolon modellerini inceleyebilirsiniz.