Otuz yıldan bugüne hafif tip İnşaat makinaları ve Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren Karadeniz Makina 2019 yılında online satışlarını büyütmeyi hedefliyor.

Ümraniye İmes Sanayi Sitesindeki satış ofisinde hizmet veren Karadeniz Makina; satış öncesi ve sonrası müşteri odaklı çözümler üreterek  sektördeki lider konumundan dolayı üzerine düşen sorumluluğu genç ,dinamik kadrosuyla eksiksiz yerine getirmek için çalışıyor.

ISO 9001:2000 Kalite Güvence Sistemi, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, Avrupa Standardı Uygunluk CE Sertifikası ve TSE Hizmet yeterlilik belgelerine sahip Karadeniz Makina günümüz şartlarına uygun esnek üretim sistemi ile her türlü müşteri talebi en hızlı şekilde karşılayabiliyor.

Ürünlerini karadenizmakina.com adresinde yer alan sitesinde online olarak satan Karadeniz Makina’nın web sitesinde; beton vibratör, asfalt beton kesme makinası, inşaat vinçleri, asfalt beton bıçakları, perdah makinaları, jeneratörler yer almakta.

Karadeniz Makina’nın web sitesinde yer alan beton vibratörü fiyatları özelliklerine göre değişiyor.

2019 yılında yurtiçi bayi ağını güçlendirmeyi ve ihracat hacmini artırmayı planlayan Karadeniz Makina’nın web sitesinde yer alan ürünler onine olarak satın alınabiliyor. Karadeniz Makina’nın güvenli bir alt yapı sunan online eticaret sitesini www.karadenizmakina.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.