Koşu sporunu daha rahat yapabilmek için özel ayakkabı almak gerekir. Koşu ayakkabıları özellikle koşu için tasarlanmıştır. Çoğu kişi koşu ayakkabısını deneyerek alır. Denendiğinde çoğu koşu ayakkabısı çok rahat gibi hissettirir. Oysaki kaliteli olmadığında bir müddet koşulması ayakların rahatsız olmasına yeter. Doğru, kaliteli, sağlıklı ayakkabıyı alabilmek için doğru marka tercih edilmelidir. Yıllardır spor ve ayakkabı sektörüne hizmet veren Lescon markası koşu ayakkabısı açısından da en doğru markadır. Kullanıcıları tarafından onaylanıp kalitesi tescil edilmiştir.

Koşu Ayakkabısı Fiyatları

40 numaradan başlayarak 45’e kadar yükselen numaralarla satılan Lescon koşu ayakkabısı son teknolojinin en özelleri kullanılarak üretilmektedir. Comfort-Flex, Smart step ve Teknosoft teknolojileri kullanılarak üretilen ayakkabıların modelleri de teknolojileri baz alınarak çeşitlendirilmiştir. Her koşu tarzına uygun olan modeller olduğu gibi koşu tarzına göre farklılık gösterenleri de mevcuttur. Koşu ayakkabısı fiyatları 100 liradan başlayıp 250 TL ve üzerine çıkmaktadır. Ayakkabıda kullanılan malzemeler özel olduğunda uzun yıllar yıpranmadan kullanılır.

Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Koşu sırasında ayakkabının rahatsız etmesi kadar kötü bir durum yoktur. Ayaklar rahatsız olduğunda sporcunun performansı direkt olarak düşer. Lescon koşu ayakkabısı erkeklerin ayak anatomisi dikkate alınarak tasarlanmıştır. Ayakları rahatsız etmeyecek hatta teri emecek özellikte üretilmiştir. Ter ve nem emme özelliğinin yanında içine hava geçirmesi kokuyu engeller. Günlük hayatta çok fazla yol yürüyenler dahi koşu ayakkabısını rahatlıkla kullanabilir. Suya dayanıklı malzemeden üretildiği için temizliği çok kolaydır. Çeşitli renk alternatifinin olan modelleri incelemek için https://www.lescon.com.tr/erkek-kosu-ayakkabisi/ sayfası sizleri bekliyor.