Tüm cilt tiplerine uygun bir maske olan propeeling, siyah nokta ve sivilce sorunlarında tercih edilebilen, doğal içeriğe sahip bir cilt maskesidir.

Son zamanların en çok kullanılan sivilce ve siyah nokta maskeleri arasında yer alan propeeling yüz maskesi, birçok lekenin tedavisinde kullanılabilen bir maskedir. Bilhassa siyah noktalar için tercih edilen maske, güneş lekeleri gibi cilt problemlerinde de tercih edilebilir. Günlük kullanılması gereken ve mutlaka düzenli olarak kullanılması gereken maskenin kısa bir süre sonra etkisini fark edebilirsiniz. Herkes tarafından kullanılabilen pro peeling kadın ve erkek fark edilmeksizin her yaş grubu tarafından kullanılabilir özelliklere sahiptir.

Sahip olduğu içerik ve silikon yüz fırçası sayesinde tüm cilt sorunlarınızın ortadan kalkmasına yardımcı olabilir. Özellikle burun çevresindeki siyah noktalar için aynı zamanda ergenlik sivilceleri ve lekeleri için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Düzenli kullanımla kısa sürede etkisini gösterebilir bir üründür. Böylece daha pürüzsüz ve daha temiz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Tüm cilt tiplerine uygun olarak yapılmış bu ürünü herhangi bir alerjiniz yoksa ve cildiniz çok hassas değilse tercih edebilirsiniz. Ciltteki toksinlerin temizlenmesine yardımcı olabilir özelliğe sahip olan maske, yeni nesil bir cilt maskesidir. Geniş bir kullanım alanına sahip olmakla birlikte son derece pratik ve kolay kullanımlıdır.

Propeeling cilt maskesi içerisindeki betaglucan formülü sayesinde tüm atıkları dışarı atar ve derinlemesine bir temizlik için olanak sağlar. Böylece fırça yardımı ile derinlemesine bir temizlik yapılması mümkündür. İlk kullanımdan itibaren etkisini fark edebileceğiniz maske, gözeneklerin sıkışmasına da yardımcı olabilir. Böylece lekeleriniz geçebilir ve tekrar sivilce ve siyah nokta oluşumunun önüne geçilebilir. Özellikle kıl uçlu özel silikon fırçası bu süreçte en önemli yardımcınız olacaktır.

Maskeyi aldığınız zaman yanında gelecek olan özel fırça, cildinize herhangi bir zarar vermeden derinlemesine bir temizlikte yardımcı olacaktır. Cildinizdeki kalıntıları atmanıza yardımcı olacak olan fırçayı masaj hareketleri ile çok bastırmadan kullanmalısınız. Diş fırçalıyormuşçasına hareketlerle yaklaşık olarak on dakika boyunca sorunlu bölgeyi ya da tüm yüzünüzü fırçalamalısınız. Her yeri fırçaladığınızdan emin olduktan sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Ürünü deneyenlerin yani pro peeling kullanıcı yorumlarını okuyarak kullanımdan memnun kalınıp kalınmadığını araştırabilirsiniz.

Aynı zamanda cildinizde peeling etkisi yaratacak olan maske, cildinizdeki ölü derileri atmanıza aynı zamanda kirden arınmanıza yardımcı olabilir. Böylece cilt tonunuzda açılma olacak ve daha berrak bir cilde sahip olabileceksiniz. Düzenli kullanım ile birlikte kısa bir sürede tüm etkileri gözlemleyebilirsiniz. Maske içerisinde yer alan ceviz yaprağı toksin temizleyici bir içeriğe sahiptir. Aynı zamanda doğal bir tedavi yöntemidir. Betaglucan, çay ağacı yağı, kaolin, gibi bitkisel içeriklere sahip olan propeeling tamamen doğaldır. Propeeling düzenli ve doğru kullanım ile siyah nokta ve sivilcelerinizden, cildinizdeki diğer lekelerden kurtulma imkânına sahip olabilirsiniz.