Bu ürün de tahmin edebileceğiniz gibi Çaykur tarafından üretilen Filiz Çay! Peki, neden bu çay diğerlerine nazaran daha fazla ilgi görüyor? Aslında bunun bir değil, birkaç farklı nedeni var. Öncelikle Filiz çayın çay yapraklarının filizlerini yoğun bir şekilde içerdiğini belirtelim.

Çay yapraklarının filizleri çaya yoğun bir şekilde dem de kazandırıyor. Böylece gün boyunca oldukça fazla oranda çay tüketimi olan işyerlerinin çay masrafı da azalıyor. Çünkü daha az miktarda çay kullanımı, tüketilen miktarda çay elde etmek için yeterli oluyor. Aynı zamanda içiminin son derece yumuşak olması da bu çayı benzerlerinden ayırıyor. Ofislerde hem demli hem de açık çay içen personel olduğundan herkesin kendi damak tadına uygun şekilde çayını hazırlaması kolaylaşıyor. Yumuşak içim ise gün içerisinde çok fazla çay tüketimi olduğundan personelin ortak tercihine dönüşüyor.

Çaykur Filiz Çay Hem Sabah Hem Akşam İçilebiliyor

Ofis ziyaretçilerine ikramlık için de gayet uygun olan Çaykur Filiz çay harman kalitesiyle de dikkat çeken bir ürün. Katkı maddesi içermiyor olmasını da göz ardı etmemek lazım. Sonuç olarak işyerlerinde sıklıkla tercih edilmesine de şaşırmamak gerekiyor. Bu çayı 200 gr, 500 gr ve 1000 gramlık ambalajlarda temin edebilirsiniz. Fakat en ekonomik olanı 1000 gramlık ambalajda olan çaydır. Bu arada ekonomik bir alışverişle temin etmek isterseniz Çaykur Filiz Çay tercihinizi Avansas internet sitesinden yapın.

Avansas’ta işyerlerinin tüm içecek ihtiyaçlarının en uygun fiyatlarla karşılaması mümkün oluyor. Ürünler arasında başı çeken çay çeşitleridir. Sadece Çaykur Filiz Çay değil bitki çayları, bardak poşet çaylar, demlik poşet çaylar hatta kahve çeşitleri bile en zengin bir seçenek yelpazesi sunuyor hem de uygun fiyatlarla temin edilebiliyor. Bu nedenle işyerleri çay alışverişini genellikle bu adresten yapmayı tercih ediyor.

Daha uygun fiyatlarla ürün alışverişi yapmak isterseniz siz de işyerinizin tüm mutfak ihtiyacını Avansas internet sitesinden karşılayın. Bu sayede ihtiyaçlarınızın çok kısa bir sürede kapınıza kadar ulaşmasını sağlamış olacaksınız. En kaliteli çayları tercih ederek aylık çay masraflarınızı düşürmeniz de mümkün hale geliyor.