Bilgi güvenliği teknolojik gelişmeler sayesinde kurum ve kuruluşların en çok değer verdikleri konulardan biridir. Gerek müşteri portföyü gerekse işbirliği yapılan firma bilgilerinin depolandığı alanların kötü niyetli 3. Kişilere açılması hiç istenmeyen bir durumdur. Söz konusu durum ortadan kaldırmak ancak güvenilir bir bilgi güvenliği politikası ile mümkün hale gelir.

ISO 27001 ile bilgi güvenliği noktasında uluslararası standartlara uyan bir politika güdebilirken aynı zamanda işletmenizin olası tehditlere karşı koruma altında olmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında pek çok avantajı olan bu belgeye nasıl sahip olabileceğiniz ile ilgili süreci aşağıda bulabilirsiniz.

ISO 27001 Nasıl Alınır?

Bilginin günümüzde her şey demek olduğunu bilen işletmeler bilgilerin güvende olmasını sağlamak adına ellerinden gelen gayreti gösterir. Bu noktada bir mihenk taşı kabul edilebilecek olan ISO 27001 belgesini almak ciddi bir adım olacaktır.

Belge alma sürecinde öncelikle isobelgesifiyati.com ile iletişime geçerek süreç hakkında kısa bilgi alabilirsiniz. Ekiplerimizce sizlere yapılan bilgilendirme sonrasında belgelendirmeye hazır hale gelmeniz için işletmenizde sizleri ziyaret ederek gerekli evrakı toplamanızı sağlarız. Evrak toplama işlemini takiben ISO belgesi başvurusu yapılır ve bağımsız akredite bir kuruluşun sizi bilgi güvenliği konusunda denetlemesi sağlanır. Denetim sonrasında yeterliliği sağladığınıza kanaat getirilirse belge onayınız verilir. Bu belge belirli süreler için verilir ve süre sona erdiğinde mutlaka yenilenmelidir. Yenileme olmaması durumunda belge, geçerliliğini kaybeder.

ISO 27001 ve isobelgefiyati.com!

İsobelgesifiyati.com; uluslararası standartların en önemlileri konusunda sizlere uzman desteği sağlayarak kısa sürede belge almanıza yardımcı olur. Deneyimli kadrosu ile belgelendirmede herhangi bir aksaklığa mahal vermeden süreci tamamlamanızı sağlayan isobelgesifiyati.com fiyatlar noktasında sağladığı avantaj ile de ön plana çıkar.

ISO 27001 belgesi alma konusunda tereddütleriniz devam ediyorsa bizleri arayarak geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. Sizlere en tatmin edici cevapları sunacak ekibimiz sadece bu standart için değil bütün standartlar konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Siz de bizimle iletişime geçerek fark yaratabilirsiniz.