Daha fazla satış yapmak ve işlerinizi büyütmek mi istiyorsunuz? O halde oyunu kurallarına göre oynamanız gerekiyor. İnternet sitenizin olması ve online olarak da satış yapmayı düşünüyor olmanız kafi mi? Hayır! Daha büyük düşünmeli, daha fazlası için artık harekete geçmelisiniz. Hangi sektörde hizmet veriyor olursanız olun, internette rakiplerinizin sayısı daha fazla ve bir adım öne geçmek için mutlaka siteniz için SEO çalışması yapılmalı!

SEO çalışmasının ne olduğu, neden yapıldığı gibi konularda az çok bilgi sahibi olduğunuzu varsayalım. Peki, güncellenen algoritmalardan sonra nelerin değiştiğini ya da işletmenize SEO çalışmalarıyla neler kazandırabileceğiniz biliyor musunuz? Artık öğrenmenin zamanı geldi. Bunun için online araştırmalar ile zaman kaybetmek yerine yakın zamanda düzenlenecek bir konferansa katılmayı tercih edebilirsiniz. O konferans 2013 yılından bu yana her yıl düzenlenen Digitalzone!

Digitalzone Tarihi Belli Oldu

Bilmeyenler için aktaralım. tarafından düzenlenen bu konferansta dijital pazarlama, SEO, içerik gibi KOBİ’leri çok yakından ilgilendiren konular ele alınıyor. Sadece ülkemizden değil, dünya genelinden kendi alanında en başarılı olan isimleri, Türkiye’den hatta İstanbul’dan çıkmadan dinleme şansını sunan bu etkinlik 9 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek. Etkinliğe Radisson Blu Hotel Şişli ev sahipliği yapacak. Bu konferansın aynı zamanda network fırsatlarıyla dolu olduğunu da unutmamak lazım!

Konferansta çok sayıda isim kürsüde olacak ve farklı konuları ele alacak. Her oturumun bitmesiyle birlikte 15 dakikalık su-cevap bölümü başlayacak. Bu arada simultane çeviri hizmeti de sunuluyor ve bu sayede yabancı dil problemi de ortadan kalkıyor. KOBİ’lere ilham verebilecek konuların ve örneklerin de ele alınacak olmasını ayrıca belirtmek gerekiyor.

Etkinliğe katılacak isimler Hannah Thorpe, Bastian Grimm, James Finlayson, Dominic Woodman, Emre Güney, Yiğit Konur, Ozan Ketenci, Nick Churick, George Svash, Serbay Arda Ayzit, İlyas Teker, Okan Kortan ve Uğur Eskici. Her bir konuşmacı kendi alanında artık başarısını kanıtlamış isimler olduğundan aktaracakları bilgiler tüm dijital pazarlama dünyası tarafından merakla bekleniyor. Yerini hemen ayırtmak istersiniz belki düşüncesiyle linkini de buraya bırakalım.