Hayatımızda hemen her gün başka bir ürün yenilik göstermektedir. Teknolojik birçok alet kullanımımıza girmiş olup hemen herkesin elinde bulunmaktadır. Bugün teknolojinin iyice gelişmesi, beraberinde bizlere kolaylık sunan ürünleri de getirmiştir. Bilgisayarlar olsun akıllı telefonlar olsun tabletler olsun teknolojik mucizelerle bundan 10 sene önce imkânsız diyebileceğimiz halleri almışlardır. Teknolojinin her geçen gün kendini güncelleyip gelişmesi ile bu ürünlerde geliştirilmekte ve daha birine sahip olamadan bir üst modeli piyasaya sürülmektedir. Günümüzde birçok marka teknolojik ürünler ürüterek bizlerin hizmetine sunmuşlardır. Pazarda büyük paylar kapan devasa markalar, en iyi olabilmek adına birbirleri ile yarışmaktadırlar. Apple kurumu da bunlardan bir tanesidir. Telefon, bilgisayar ve tablet üretimi yapan Apple; sektörde bir numaralı konumdadır. En teknolojik, en iyi ürünleri kullanıcıların kullanımına sunan Apple, bundan 7 sene önce telefon piyasasına girerek tabiri caizse piyasanın tozunu attırmıştır. iPhone 11 adı altında üretilen telefonlar, günümüzde bu işi bilen birçok kişinin saygısını kazanmış olan akıllı telefonlardır. İOS adı altında kendi yazılımları bulunan iPhone 11 telefonlar, alandaki en iyi tasarım ve en gelişmiş telefon modelleridir. iPhone 11 servis olanakları ile de güvenilir ve kaliteli hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

İlk iPhone 11 telefonu olan iPhone2g 2007 yılında piyasaya sürülmüş olup, özellikleri ile tüm dünyayı kendine hayran bırakmıştır. Fakat durmaksızın kendini geliştiren Apple, peşi sıra 7 telefon daha piyasaya sürerek teknolojinin imkânlarını en iyi şekilde kullanmış olup, takipçilerinin memnuniyetlerini üst seviyede tutmayış başarmıştır. Günümüzde tüm dünyaca en çok tercih edilen telefon modeli olan iPhone 11 telefonları, iPhone 11 teknik servis şubeleri ile de başarılı bir hizmet sunmaktadır. iPhone 11’un bir başka özelliği de yedek parçalarını, diğer markalar gibi piyasaya sürmemektedir. Bu özelliği ile kimi kitlece başarılı bir hizmet olarak nitelendirilse de bazı kitlelerce de eleştiri almaktadır. Bu özellik ile birçok yan sanayi tarafından imitasyon iPhone 11 parçaları piyasaya sürülmekte ve iPhone tamiri bu parçalar ile yürütülmektedir.

Günümüzde her telefonda veya hemen her elektronik cihazda sorunlar yaşanabilmektedir. Gerek fabrikasyon hatası olsun gerek kullanıcı hatası olsun birçok sorun karşımıza çıkabilmektedir. iPhone 11 ile fabrikasyon hataları adına minimum düzeyde sorun yaşanılsa da kullanıcı hataları ile sorunlar yaşanabilmektedir. Özellikle ana kartların zarar görmesi cihazlara ciddi hasarlar yaşatmaktadır. Ana kartlar cihazların beyni olup, birçok özellik ana kart tarafından yönetilmektedir. iPhone 11 anakart tamiri özellikle ülkemizde zor yapılmaktadır. Diğer iPhone 11 telefonlardan çıkma ana kartların kullanılması ile bu sorunlar çözülmeye çalışılmaktadır.

Telefonlarımızı birçoğumuz dikkatsizlikler sonucu elimizden düşürmekteyiz. Bu noktada yine ana kart arızaları ile karşılaşmaktayız. Özellikle telefonlarımızı deniz, havuz, su birikintisi gibi yerlere düşürdüğümüz de hemen kapatmamız gerekiyor. Çünkü aksi halde ana kart ağır arızalar yaşayabiliyor. iPhone 11 anakart tamiri yetkili servislerce yapılmalı, çünkü herhangi telefon tamircileri, kullanıcıların çoğunun bilinçsizliği ile fazla maliyet gösterebilmektedirler. Daha birçok kullanıcı dikkatsizliğinden ötürü sorun ile karşılaşabilmekte ve cihazlarımız ağır problemler yaşamaktadır. Ana kartların yanması ile cihazlarımız ciddi şekilde hasar görmektedir. iPhone 11 anakart tamiri yetkili servislerde uzman kadrolarca ve profesyonel cihazlar ile yapılmaktadır. Yapılacak gerekli işlemler öncesinde bizlere servis süresi verilmekte ve verilen süre içerisinde cihazlarımız bizlere teslim edilmektedir. Genel olarak iPhone 11 servisleri sorun yaşanan iPhone 11 cihazlarımızı ilk günkü haline getirebilmektedirler. Servislerde kullanılan araçlar genelde dijital ve garantili olmaktadır.

Apple kurumu, son derece başarılı hizmet politikası ile bizlere yeniliklerini güncel tutarak sunmakta ve pazarda büyüme oranını git gide daha fazla arttırarak daha çok sayıdaki telefon kullanıcısına başarılı hizmetini götürebilmektedir.