İnci; kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuardır. İnci okyanus da yaşayan istiridye ve midye gibi yumuşakçaların içinde bulunur. Bu oluşum doğal bir süreçtir. Çok zor bir süreçten geçerek oluşum kendiliğinden gerçekleştiğinden inci kolye değerli bir takı yolunda ilerlemiştir. İncinin kıymetini belirleyen faktörler arasında rengi, ebatı, şekli ve parlaklığı gelir. Bir incide doğal pırıltılar vardır. İnciler beyaz, fildişi rengi, açık gül rengi, maviye yakın tonlar hatta siyah bile olabilir. Bununla birlikte siyah inci çok az bulunduğundan değeri daha fazladır.

İnci Kolye Nerelerde Nasıl Kullanılır

İnci kolye giyilen kıyafetlerde star parça olması gerektiğinden beyazlığının patlaması açısından siyah bir elbise ile fark yaratır. Siyah renginin asaleti her zaman başkadır ve inci ile birleşimi harikalar yaratır. İstenirse birden fazla inci kolye kullanılabilir. Bu kullanım tercih edildiğinde kıyafet mutlaka sade olmalıdır.

İnci kolye kullanımı esnasında parfüm kullanılmaması, kullanım sonrasında özenle kapalı yerde saklanması gerekir. İnciler sık kullanılırsa kendilerini yenileme özelikleri olduğundan güzelliklerini kaybetmezler. Saklanan yer mutlaka hava almalıdır. İnci kolyeler modelleri itibariyle farklı farklı güzellikler katarlar mesela pırlanta bir inci kolye sadeliği ve şıklığı ifade eder. İnci kolye aynı zamanda şans taşı olarak da bilindiğinden şans açma özelliği vardır. İnciler sayesinde sezgilerde artışlar başlar; bütün bunların yanı sıra dikkat çekici bir taş olması ile bulunulan ortamda fark yaratılacağı yadsınamaz bir gerçektir. https://www.shopmonreve.com/kategori/inci-kolye adresinden beğeninize göre seçim yapıp satın alma imkânınız mevcuttur.