Astrolojide su burçları ince ve empatisi yüksek özellikleri ile tanınır. Su burcu kadını Dünya’ya oldukça duygusal bir açıdan bakar. Aşağıda sırasıyla Balık, Yengeç ve Akrep burcu kadını özelliklerine yakından bakalım.

Balık Burcu Kadını

Balık Burcu Kadını tam bir romantizm tutkunudur. Aşk ve romantizm onlar için hayatın olmazsa olmazıdır. Çok gülü bir hayal gücüne sahip oldukları için ilişkilerinin ilk adımlarında çok ciddi hayaller kurarak bunların gerçek olacağına kalben inanırlar. Bu durum, onların sık sık hayal kırıklığı yaşamasına neden olsa da onlar asla bundan vazgeçmezler. Her yolda kalışta onlar yeni bir aşka ulaşmak için çaba sarf etmeye başlarlar. Her ne kadar kalpleri kırılmış ve incinmiş olsa da onlar bunun yeni bir aşkla telafi edileceğine inanır.

Balık Burcu Kadını oldukça karışık duygulara sahip olduğu için bazen yanlış kişilerle birlikte olabilir. Bu durum da onların sürekli yeni başlangıçlar yapmasına neden olur. Alışkanlıkları kalıcı değildir ve birisine sürekli bağlı kalmazlar. Alışkanlıkları çok ciddi olmadığından dolayı yaşadıkları aşk acılarını çok çabuk bir şekilde unutarak yeni ilişkilere başlayabilirler.

Alışkanlıklarını çok kısa sürede değiştirmeleri mümkündür. Bu da onların, aşk acılarını çok çabuk unutmasına ve yeniden aşık olmasına yardımcı olmaktadır. Balık Burcu Kadını diğer burçlara göre evliliğe en yatkın ve hazır olan burçtur. Özellikle aşk ve romantizmle yaşadıkları için hemen evlilik hayalleri kurmaya başlarlar.

Geçmişte çok badire atlatmış ve birçok ilişki kurmuş olsa da asla bundan pişmanlık duymaz. Ayrıca geçmişiyle gurur duyduklarından dolayı kimsenin eleştirmesine müsaade etmez. Özellikle Balık Burcu Kadını için anne figürü oldukça önemlidir. Hayatlarında ki vazgeçemeyecekleri tek varlığın anneleri olduğunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

Balık Burcu Kadını için aldatılma konusu oldukça önemlidir. Ne aldatmayı ne de aldatılmayı kabullenebilirler. Eğer onu aldatmayı düşünüyorsanız bunu kesinlikle yapmamalısınız çünkü sizi asla affetmezler. Aşk konusunda mantıklarıyla değil duygularıyla hareket etmelerine rağmen iş aldatılmaya geldiğinde mantıklarını devreye sokarlar. Bundan dolayı güvenli ilişkilerinin olması için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Bu durum onları zaman zaman heyecanlandırsa da aslında partnerlerine tamamen güvenmeyi de tercih ederler. Fakat bu durum aldatmanıza göz yumacağı anlamına gelmez.

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç Burcu Kadını oldukça sakin ve sade bir yaşama sahiptir. Onları tanımak oldukça zordur fakat tanıdıktan sonra asla vazgeçemezsiniz. Yengeç Burcu Kadını, zaman zaman karmaşık duygulara kapılabilmektedir. Bu gibi durumlarda onu tanımayabilirsiniz. Sevgi dolu ve şefkatli olmasına rağmen oldukça ihtiraslı bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı onu tanıma konusunda zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Kadını geçmişine bağlıdır ve onu kimsenin eleştirmesine müsaade etmez. Özellikle yaşanmışlıklarına sıkı sıkıya bağlıdır. Bundan dolayı geçmişinden kopmaları oldukça zordur ve yaşantılarının büyük bir bölümünde onunla yaşarlar. Bundan dolayı yeni bir partner edinme konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşayabilmektedir. Ayrıca kimsenin geçmişi ile ilgili kötü söylemlerde bulunmasına müsaade etmezler. Bunun için Yengeç Burcu Kadınıyla iyi geçinmek istiyorsanız onu geçmişiyle birlikte kabul etmeli ve olumsuz bir şeyler söylememelisiniz.

Yengeç Burcu Kadını, anaç bir yapıya sahip olmakla birlikte kendisini koruyup kollayacak güçlü bir erkek arar. Fakat bu erkeğin kendisine hükmedebileceği anlamına gelmez. Özellikle değişkenlik gösteren duygularına ayak uyduracak ve aynı zamanda onu koruyup kollayacak birisine ihtiyaç duyar. Yengeç Burcu Kadınıyla macera yaşayacağınızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Asla macera yaşayabileceğiniz bir kadın olmayacaktır. Aldatma işleri hiç ona göre değildir. Aldatma değil, bu konuda ki en ufak meyil etmeniz durumu ortaya çıktığında kendinizi kapı önünde bulursunuz.

Yengeç Burcu Kadını ile mutlu olmak ve onunla birlikte uzun bir hayat yaşamak istiyorsanız evcimen bir yapıya sahip olmanız gerekecektir. Bu durumunda tamamen size bağlı olarak kalacak ve uzun süreli bir ilişki yaşamanız mümkün olacaktır. Aksi takdirde başarılı olma ihtimalinizin sıfıra yakın olacağını unutmamalısınız.

Akrep Burcu Kadını

Akrep Burcu Kadını yaşamın kıymetini bilir ve yaşadığı anı her zaman olumlu yönleriyle ele alır. İhtiraslı ve gizemli bir yapıya sahip olmaları içlerindeki yüksek duygulardan kaynaklanmaktadır. O aslında duygularına esir olabilecek bir karakterde değildir ama bu anlamda duygularını en yüksek seviyelere kadar yaşar ve bu yaşantıdan memnun olurlar.

Akrep Burcu Kadını için cinsellik her zaman en önemli konu olacaktır. Özellikle oldukça yoğun bir cinsel yaşama sahip olurlar ve bundan mutluluk duyarlar. Partneriyle birlikte zaman geçirmekten hoşlanırlar ve bunun için sürekli olarak fırsat kollarlar.

Akrep Burcu Kadınını elde etmek istiyorsanız çok çalışmanız ve çaba göstermeniz gerekecektir. Bir Akrep Burcu Kadını kalbini öyle her önüne gelene açabilecek yapıya sahip değildir. Kapıları açmak için çok çalışmalı ve uğraşmalısınız. Bu uğraş sırasında yarı yolda bırakacak bir yapıya sahipseniz, o kapının önünden bile geçmemeye özen göstermenizi tavsiye ederiz.

Akrep Burcu Kadını karşısında ki insanı çok kolay bir şekilde etkisi altına alır. Bir akrebin kuyruğunda taşıdığı zehir gibi insanı delen ve etkisinde bırakan bakışlara sahiptir. O bakışları size yönelttiğinde bu etkiden kurtulmanız mümkün olmayacaktır. Özellikle elde etmek istediğini başarmak için yapmayacağı bir şey yoktur. Onunla ilişkiye başladığınızda çok yoğun bir romantizme hazır olmanız gerekir. Akrep Burcu Kadını ilişkisini yaşarken hem bedenen hem de ruhen yaşar.

Eğer evlenmeyi düşünürlerse o zaman kendilerinden daha güçlü bir karakterle birlikte olmak isterler. Üstün bir kişiliğe sahip olmasını istedikleri partnerleri aynı zamanda onları çok iyi anlamalı ve sevmelidir. Öyle kolay kolay aşık olmaları da mümkün değildir. Eğer bir Akrep kadını tarafından kabul edildiyseniz oldukça önemli bir kişi olduğunuza inanabilirsiniz.