İslami şartların tamamının yerine getirerek hazırlanan ürünlere helal ürün adı verilmektedir. Piyasada satışa sunulacak olan ürünün ham maddesinden hazırlanma aşamasına, paketlemeden servis sonuna kadar her aşamasının İslami kurallar çerçevesinde gerçekleştirilmesi ve bu aşamaların bir bilirkişi tarafından onaylanması halinde ürüne helal ürün belgesi verilmektedir.

Alanında uzman mühendisler tarafından bünyesinde sunduğu helal ürün sertifikalandırma hizmeti ile diğer firmalara karşın ön plana çıkan Astor Mayer Belgelendirme, Helal Üretim Prosedürü ve talimatlarını tek tek gerçekleştirerek kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Kurum veya kuruluşların ürettikleri ürünleri tarafsız olarak değerlendirirken, alanında aldığı eğitimleri sayesinde de hiçbir hataya yer vermeyen Astor Mayer Belgelendirme, ürünlerin helal olarak tüketilmesi konusunda oldukça titiz davranmaktadır.

LVD Testi

Avrupa Birliği ortak pazarına girecek olan ürünlerin uygun olup olmadığının belgelendirilmesini sağlayan LVD Testi, yüksek gerilim, kaçak akım, yanma, toprak hattı sürekliliği gibi bazı testleri içerisinde barındırmaktadır. Bu testlerin tamamı ise alanında uzman mühendisler tarafından laboratuvar ortamında gerçekleştirilmektedir.  Bu testlerden herhangi birinde başarısız olan cihazlara ise yeterlilik belgesi verilmemektedir.

Astor Mayer Belgelendirme bünyesinde sağladığı ve üst teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarında gerçekleştirdiği kaliteli hizmetleriyle LVD testlerini profesyonel olarak gerçekleştirmektedir.

Kaliteli Ve Profesyonel Belgelendirme Adresi: Astor Mayer Belgelendirme

Alanında uzman kadrosu ve titizlikle gerçekleştirdiği işlemleri ile sektöründe oldukça önemli bir konumda bulunan Astor Mayer Belgelendirme, ilgili yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştirdiği test ve kontrol prosesleriyle de ön plana çıkmaya devam etmektedir. Astor Mayer firmasına detaylı olarak web sitesinden ulaşabilirsiniz: astormayer.com.tr